WoPeeH-top-image
Bekendheid WoPeeH
Waar ken je WoPeeH van?
06 feb 2018
- 663 respondenten
- 48% gezocht op internet
- 30% las er over in een blad
- 13% via vriend(in)
- 4% social media of website
- 3% via een beurs
- 2% via andere bron

Retailers

FAQ WoPeeH-pocket

WoPeeH is nieuw en werkt beter lees hier de FAQ's

Hoe open je WoPeeH-pocket?
Zo maak je je WoPeeH open:
Klik op het pijltje in het plaatje.

plastuit afsluitbaar
Let op: je kunt de pin of de groef beschadigen als je te veel kracht gebruikt bij het openen.

Om je WoPeeH te openen:
Trek de dop eraf.
1.trek,
2.draai en
3.trek aan de voorkant tot deze volledig is uitgeschoven.

Zie ook de gebruiksaanwijzing

Hoever moet je je broek laten zakken om te kunnen plassen? Om te kunnen plassen met een WoPeeH moet je de bovenkant van je broek en je gulp openmaken zodat je je broek aan de voorkant wat naar beneden kunt duwen. Er moet zoveel ruimte in je broek zijn dat je een pijpje van je slip opzij kunt schuiven en je met enkele vingers onder de WoPeeH het plastuitje tegen je lichaam aan kunt duwen. De uitgang moet dan een beetje naar beneden wijzen.

Je kunt het uitproberen door een recht voorwerp, bv een tandenborstel o.i.d. op die manier tegen je aan te duwen. De punt moet een klein beetje naar beneden wijzen.
Je zult merken dat je broek tegen je hand met het voorwerp aanduwt. Daarom moet je voor flexibele plastuitjes altijd veel meer ruimte in je broek maken anders buig je ze dubbel.

Waarom maakte ik WoPeeH?
Ik maakte WoPeeH omdat ik ten eerste geen wegwerp product wilde gebruiken in de natuur en ten tweede omdat ik de plastuitjes die te koop waren niet goed genoeg of niet prettig in gebruik vond. Ik vond dat...
  • Travel John (de plaszak) een wegwerp product is dat goed werkt maar je moet je broek gedeeltelijk laten zakken, het materiaal kraakt genant en het geeft een hoop afval.
  • P-mate een wegwerp product is dat goed werkt maar waarbij je toch je broek behoorlijk ver moet laten zakken omdat het anders vervormt door je kleding.
  • Urinelle een wegwerp product is dat veel te slap is om te gebruiken met je broek aan en ook niet droog kan vegen.
  • Whiz freedom een herbruikbaar product is dat te flexibel is om te gebruiken met je broek aan omdat het vervormt, niet goed droog veegt en een tuitje heeft dat naar beneden wijst.
  • Shewee is een stevig herbruikbaar product dat, als je niet naar voren hangt, aan de achterkant lekt. Het heeft ook een erg lang uitsteeksel naar achteren dat akelig aanvoelt als je je daarmee probeert droog te vegen.
  • Het flexibele plastuitje dat vaak wordt aangeduidt als ´ Plastuit voor vrouwen ´ testte ik in nov 2015 en het heeft voor mij dezelfde bezwaren als andere flexibele plastuitjes: het tuitje knikt om als het tegen je broek aan komt.
Verder bleek dat geen van de voorgaande plastuitjes afsluitbaar was en dat je ze vanwege de grootte altijd in een tasje of iets dergelijks moest meenemen. Dus ik maakte WoPeeH-pocket, die goed naar voren wijst en afdroogt, afsluitbaar is, in bovendien ook nog zo klein is dat hij in je broekzak past. Precies wat ik hebben wilde. Ik hoop dat veel vrouwen er plezier en gemak van zullen hebben!


Doet een WoPeeH geen pijn bij gebruik? Nee, tot nu toe heeft er niemand laten weten dat het gebruik pijnlijk is. De achterkant is juist zo gevormd dat deze zonder een vervelend gevoel kan worden gebruikt om goed af te vegen. Het voordeel van een apparaatje dat van hard plastic is gemaakt is dat je het stevig tegen je aan kunt drukken. Daardoor blijft alles beter droog en hoeft je je broek niet zo ver te laten zakken. Je hoeft immers niet bang te zijn dat het (zoals bij een flexibele plastuit) scheef of dicht wordt gedrukt door je kleding.

Hoe kun je het beste oefenen met je WoPeeH? Iedere vrouw kan staand plassen! Maar om er op te vertrouwen dat je het er ook goed vanaf brengt met een plastuitje moeten de meeste vrouwen toch wel even oefenen.
Het is belangrijk dat je je eerst vertrouwd maakt met het gebruik van WoPeeH-pocket voordat je ermee op stap gaat!

Vrouwen die WoPeeH voor het eerst gingen gebruiken hebben mij laten weten dat het het prettigste is om eerst in de douche of in het bad te oefenen. Daarna gebruik je hem een paar keer thuis bij het toilet. Als je er eenmaal op durft te vertrouwen dan kun je hem voortaan overal gebruiken.


Over het mikken: Dat gaat prima. Ik denk dat hygiëne op de wc er een stuk op vooruit zal gaan wanneer de dames niet meer boven de pot hangen zonder dat ze kunnen mikken.

Waarom zou een vrouw staande willen plassen? Ik wist eerlijk gezegd ook niet dat het zo handig zou zijn als je eenmaal een goed apparaatje hebt. Ik gebruik het nu altijd als er geen toilet is, als het toilet vies is of als er geen toiletpapier voorhanden is.

Werkt het bij alle vrouwen even goed? Het blijkt bij 9 van de 10 vrouwen goed te werken.
Maar bij het testen is jammer genoeg gebleken dat het soms niet goed werkt bij vrouwen met erg grote binnenste schaamlippen. Houd daar dus rekening mee.

Voor een goede werking is het noodzakelijk dat de invoeropening helemaal tegen de buitenste schaamlippen wordt aangeduwd om lekkage te voorkomen.

Ik heb ook bericht gekregen dat als je een heel grote hoeveelheid tegelijk plast het mogelijk is dat WoPeeH-pocket als het ware overloopt. Of dit wordt veroorzaakt doordat de invoeropening toch niet helemaal goed kan worden geplaatst en dan dus niet door de huid wordt afgesloten of dat het apparaat echt overloopt kan ik niet met zekerheid zeggen.

Kan je deze plastuit echt gebruiken zonder je broek te laten zakken? Ja, je moet wel je gulp en je riem losmaken om wat ruimte te maken maar dan is het geen probleem. Lees ook op deze pagina hoeveel ruimte je moet maken in je broek.

Gebruik ik het zelf? Jazeker, ik heb mijn WoPeeH altijd bij me als ik er op uit ga. Ik gebruik hem dan ook vaak! Maar niet altijd, soms, ja een enkele keer, is een WC gewoon schoon genoeg.

Is het niet vies als er geen water is om het af te spoelen? Wat doe je dan? Dan sluit ik het af en stop het in mijn zak. Als ik ergens kom waar schoon water is dan spoel ik het apparaatje schoon. Soms kan dat pas als ik weer thuis ben. Ik heb nog nooit gedacht: dit is vies. Ik heb wel gedacht: wat fijn dat ik zomaar kan :)

Hoe zit het eigenlijk met wildplassen? Binnen de bebouwde kom is wildplassen verboden, ook voor vrouwen! Je kunt er een fikse boete voor krijgen.

Denk er ook aan dat veel vrouwen medicijnen of anticonceptie pil slikken. Deze stoffen worden voor een groot deel via de urine weer uitgescheiden en dat moet zo veel mogelijk voorkomen worden in een natuurlijke omgeving! Daarom is WoPeeH tegen wildplassen!!
Gebruik dus altijd een wc als die voorhanden is! (ook al is die nog zo vies)

Maar..., het is natuurlijk niet zo dat vrouwen het dan maar eindeloos op moeten houden. Als er, zoals vaak, geen wc in de buurt is, tsja dan moet je net als een man kunnen plassen als het moet.

Is een WoPeeH ook geschikt voor meisjes? Dat weet ik nog niet, de WoPeeH is voor zover ik weet uitgeprobeerd door vrouwen tussen de 17 en 79 jaar.
Als je er ervaring mee hebt laat het me dan graag weten!

Reclame? Tsja, reclame kost veel geld en dat heeft een klein bedrijf zoals het mijne niet. Het is fijn als er zo nu en dan een blad aandacht aan besteedt (Wandelblad, Viva) En ik vind het altijd erg leuk om te horen dat de vrouwen die het al hebben geprobeerd het aan hun dochters, vriendinnen en moeders aanbevelen. Dat is voorlopig reclame genoeg vind ik.

07 feb 2018
De website heeft een update en een nieuw, zeegroen kleurtje gekregen.
04 feb 2018
Excuses, de reviews waren een tijdje niet zichtbaar. Ik herstelde het vandaag.
31 jan 2018
mini-blog: Marketing?
2, 3 en 4 maart 2018
WoPeeH is weer aanwezig op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.
01 nov 2017
Vanaf november 2017 kan WoPeeH-pocket ook via Bol.com worden gekocht.

Reviews
Loes | 12/11/2017
Super makkelijk! Raar om je lichaam te laten plassen terwijl je staat...
I.G. | 28/8/2017
Ik heb zelf een WoPeeH op de fiets en wandelbeurs gekocht. Het bevalt heel goed. Ik wil mn vriendin waar ik ook af en toe met wandel, verrassen door haar een te sturen.
M.B. (France) | 27/8/2017
I already bought one and you gave me one for free which I gave to my friend. Today, I need 2 more for me because I’m so happy about it and makes my life much easy...   Privacy Bestellingen Verzending Betaling Downloads Algmene voorwaarden