WoPeeH-top-image
Bekendheid WoPeeH
Waar ken je WoPeeH van?
06 feb 2018
- 663 respondenten
- 48% gezocht op internet
- 30% las er over in een blad
- 13% via vriend(in)
- 4% social media of website
- 3% via een beurs
- 2% via andere bron

Retailers

 

Reviews en opmerkingen

Het wordt zeer op prijs gesteld als je mij en de lezers laat weten wat je van WoPeeH-pocket vindt! Je kunt dat doen via het contact formulier of door mij een e-mail te sturen.

Astrid
01/02/2016

Ik ben heel erg blij met jullie leuke en realistische reacties en wil alle vrouwen die een beoordeling of een blog schreven heel hartelijk bedanken!
Omdat niet alle blogs of reviews over WoPeeH op deze site worden geplaatst heb ik hieronder een paar links gezet waar je er ze kunt vinden.

Review in de Bergwijzer van een vrouw na een knieoperatie
Op het formum walkers4walkers zijn er posts geplaatst over WoPeeH, alleen te lezen voor leden
Blog: Ohoh, nou moet ik plassen (feb 2016)
Blog: Hoofd Hart en Handen (juni 2015) Review voor Preppers (dec 2014)


reviews 51-60
Loes
12/11/2017

Super makkelijk! Raar om je lichaam te laten plassen terwijl je staat, maar je product is heel gebruiksvriendelijk!

Superleuk om te lezen! Ja staand plassen is even wennen maar ozo gemakkelijk als je het kunt. Ik ben blij dat WoPeeH je bevalt!



I.G.
28/08/2017

Ik heb zelf een WoPeeH op de fiets en wandelbeurs gekocht. Het bevalt heel goed. Ik wil mn vriendin waar ik ook af en toe met wandel, verrassen door haar een te sturen.

Leuk om te lezen :) veel wandelplezier samen!



Leny
25/5/2017

Beste mensen van WoPeeh. Ruim een jaar geleden kocht ik de WoPeeh en was er heel erg tevreden over, heb er ook veel reclame voor gemaakt ( :-) ), maar op een gegeven moment brak het pinnetje van het draaiende deel af, waardoor de 2 delen steeds losschieten bij gebruik. Nu wil ik heel er heel graag weer een bestellen, maar ik vraag me wel af of deze een betere kwaliteit heeft.

Hoi Leny, de kwaliteit van het pinnetje is inderdaad verbeterd maar als er te veel druk op wordt uitgeoefend dan kan er nog steeds iets mis gaan. Het blijft dus altijd belangrijk op je WoPeeH op de goede manier open te maken. Ik plak op ieder tuitje een sticker met pijltjes zodat je in het begin kunt zien hoe je hem moet openen.


Sandra
23/01/2017

Review na enige tijd: Ondanks mijn planning mijn knalroze maatje tijdens de 4daagse te gebruiken heb ik het jammer genoeg toch niet gedaan. Ik liep namelijk alleen met een vrouw en die ging zeer regelmatig hurken. Helaas ging het een beetje mis tijdens een wandeltocht in Luxemburg en hierna belandde hij in mijn wandel la. Deze zomer loop ik weer Nijmegen en hij gaat absoluut mee. Hard oefenen dus! Er lopen namelijk mannen mee die vinden dat die vrouwen maar lang werk hebben. Dat moet ik natuurlijk ontkrachten haha. Wel heb ik de hoop dat er een iets breder tuitje kan komen voor de mama's onder ons. Iets uitgerekt misschien? ;) "Flinker geschapen" in mn broekzak vind ik niet erg hoor Hahaha.

Hallo Sandra, nou ik hoop dat je dit jaar wel gebruik zult maken van WoPeeH en de mannen kunt laten zien hoe het ook kan :) Maar er komt geen breder tuitje hoor, als je deze goed op de juiste plaats duwt dan is de opening groot genoeg.



Reviews 41-50
Anne
30/8/2016

Geweldige uitvinding
(via Facebook)

Brenda
10/8/2016

wat een super uitvinding. Kan niet meer zonder het veilige gevoel een WoPeeh in mijn tas te hebben
(via Facebook)

MvdB
28/7/2016

Vet compliment voor de ontwerper.
Wat is dit een buitengewoon slim ding! Ik heb al wat ervaring met verschillende soorten papieren plastuit. Dit is beslist de perfectionering daarvan.

Hartelijk bedankt voor je compliment, daar ben ik heel erg blij mee!


Astrid
12/7/2016

Bij het uitwerken van de antwoorden die ik kreeg toegezonden zag ik soms leuke redenen om een WoPeeH te kopen. Die vermeld ik hier natuurlijk ook graag omdat ik het zo leuk vind om te horen dat vrouwen er plezier van hebben!

feb. 2015 - Mijn vriendin prijst hem aan
maart 2015 - Nu cadeau voor de zusjes. Bevalt mijn vrouw en dochters ontzettend goed (en leuk)
apr. 2015 - Via wandelmaatje die positieve (oefen) ervaring had en waarmee ik de 4daagse van Nijmegen meeloop
mei 2016 - aangeraden door hardloopmaatje
juni 2016 - A friend had already purchased one, used it, and loved it! Has been highly recommended!
juli 2016 - Ik heb de wopeeh al twee jaar. Is helemaal geweldig. Deze is voor mijn dochter ;-)

:)


MSW
11/6/2016

Wat een onding. Had er ook voor mn vriendin besteld. En ook zij kan er niet mee overweg.

Wat vervelend en jammer om te lezen dat jullie er niet mee overweg kunnen. Ik hoop dat de extra informatie die ik je toezond zal helpen om er handiger mee te worden zodat jullie er ook gemak van kunnen hebben!!


MSW
11/5/2016

Superblij met mijn plas-verlengstuk. En wat een snelle verzending! Toch eigenwijs mèt broek geoefend, misgaan kon niet met mijn eenmalige plas actie in een waterflesje dacht ik, haha. Derde keer bleef mijn broek wel droog. Nog een paar keer thuis oefenen kwa houding, wel of niet iets gebogen knieën en bekken iets naar voor of naar achter kantelen en ik ben klaar voor de wandeltochten in open veld. Dan plas ik net zo snel als de mannen en hoef ik me niet te hard in te spannen om de groep in te halen. En ik zal me fitter voelen na elke 40 kilometer. Want spieren verzuren als je op drinken bezuinigd.

Fijn om te horen dat oefening kunst baart :) Let vooral goed op dat je je WoPeeH van onderaf met twee of drie vingers goed tegen je aan duwt. Als je hem bij het tuitje vasthoudt duw je hem snel een beetje scheef. Succes met die lange afstanden!!


Marina
3/03/2016

Hij werk prima. En nog bedankt hoor voor mijn roze vriendin. Ben er echt heel blij mee.

Fijn om te horen Marina! Veel plasgemak onderweg!! ;)


Anita
2/03/2016

Hallooo!! Nadat ik afgelopen weekend mn broekspijp heb gescheurd in de bosjes, omdat ik moest plassen, de WoPeeh besteld. Had er al over gelezen in het blad Wandel, maar ach meestal weet ik de wandelroutes zo te plannen dat ik onderweg niet de bos in hoef of ik drink weinig. Georganiseerde wandeltochten zijn geen probleem. Nou meteen geprobeerd vanmiddag en, oh mijn god, het werkt echt!! Broek droog, ondergoed droog en vingers droog. Was even vreemd om te staan plassen, maar SUPER DING!!!

Wow, dank je wel, jij ook Peggy! Ik bloos er zowat van, het is zo leuk om te lezen dat jullie het een goed ding vinden :)


Trudi
22/02/2016

Afgelopen zaterdag op de wandel- en fietsbeurs de WoPeeH aangeschaft. Ik heb hem gekocht met het idee het ding het voordeel van de twijfel te geven. Eerlijk gezegd geloofde ik er niet zo in. Maar..... niets is minder waar. Wat een geweldig attribuut. Een aanrader voor alle vrouwen!!!!!!!!!

Heel fijn om te horen! Veel plasplezier onderweg :)


Viv
22/02/2016

Voor mij werkt het echt niet, 10 keer geprobeerd en 9 keer nat. De gebruiksaanwijzing vaak opnieuw gelezen, als je een flinke hoeveelheid plast, komt er te veel urine en is de trechter te smal, dus bij veel plassen werkt het niet. De wasmachine heeft overuren gemaakt.

Heel vervelend om te horen dat WoPeeH niet altijd direct goed werkt. Het lijkt er in dit geval op dat de invoeropening, de trechter zoals u het noemt, misschien toch niet goed genoeg (recht omhoog) tegen het lichaam is geduwd. Alleen dan kan de invoeropening helemaal wordt afgesloten door de huid ter plaatse. De afvoeropening is voor zover ik weet tot nu toe voor iedereen voldoende groot gebleken voor afvoer van een flinke hoeveelheid urine.
Als blijkt dat het niet direct werkt is het wel een goed idee om verder uit te proberen zonder onderkleding aan. Dat scheelt allicht in de noodzakelijke wasbeurten.
Ik zal uw opmerking over lekkage bij te veel tegelijk plassen ook bij de facts op de website plaatsen zodat vrouwen goede informatie krijgen over WoPeeH-pocket.
Ik hoop dat u de werking nog kunt verbeteren met de extra informatie die ik u toezond maar door variatie in lichaamsbouw kan ik jammer genoeg niet garanderen dat WoPeeH bij echt alle vrouwen even goed werkt.




reviews 31-40

Reviews 21-30

Reviews 11-20

Reviews 1-10

07 feb 2018
De website heeft een update en een nieuw, zeegroen kleurtje gekregen.
04 feb 2018
Excuses, de reviews waren een tijdje niet zichtbaar. Ik herstelde het vandaag.
31 jan 2018
mini-blog: Marketing?
2, 3 en 4 maart 2018
WoPeeH is weer aanwezig op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.
01 nov 2017
Vanaf november 2017 kan WoPeeH-pocket ook via Bol.com worden gekocht.



   Privacy Bestellingen Verzending Betaling Downloads Algmene voorwaarden