WoPeeH-top-image
Wiederverkäufer
- NEU: Platform 104 (Rotterdam)
- Wandelwol.nl (webshop)
- Webvrouw.nl (webshop)
- Prepshop.nl (webshop)
- Zwerfkei Outdoor (Woerden)

WoPeeH Bekanntheit
feb. 06 2018
663 respondenten
- 48% via Internet
- 30% via einer Zeitschrift
- 13% via Freunden
- 4% via soziale Medien/Website
- 3% via einer Messe
- 2% via anderen Kanal

 

WoPeeH-pocket Reviews




Lieber Besucher, diese rezensionen sind leider nicht in Deutsch verfürgbar.
Sie können die Benutzerrezensionen hier übersetzen und lesen
reviews 51-60
Josee
30/07/2019

66

Hieronder een review van de WoPeeh. Fantastisch apparaat!

Direct na toekomen in eigen veilige badkamer geprobeerd voor gecontroleerde kleine plasjes. Werkt prima en zonder lekken. Klaar dus voor geplande trektochten in Mexico.

En wat was ik blij dat ik de WoPeeh meehad, en niet alleen voor de trektochten. Tijdens een nachtelijke busreis naar Mexico stad werd ik plotseling wakker met wel erg hoge nood. De chauffeur had weinig begrip en meldde voor zover ik begreep dat tijdens mijn slapen de geplande tussenstops met toiletmogelijkheden reeds gepasseerd waren. Er restte nog slechts twee uur tot de eindbestemming. Ophouden dus! 3 uur later waren we er nog steeds niet door een fileprobleem. Het zweet stond me op het voorhoofd. Ik kon echt niet meer! Er was niets meer te verliezen, een natte broek zou geen kwartier meer op zich laten wachten.
Bedankt aan de Engelse toeriste naast me om me af te schermen van nieuwsgierige blikken. Met behulp van de plastuit ben ik erin geslaagd om op gecontroleerde wijze mijn plas te deponeren in twee gelukkig waterdichte spuugzakjes. En dat op een hobbelige weg in een rijdende bus zonder morsen. Ik moet wel zeggen dat het een tijdje duurde vooraleer mijn plas op gang kwam. Al vermoed ik niet dat het kwam door een verkeerde plaatsing maar eerder door de opgebouwde paniek en het te lange ophouden. Eens het plassen begonnen was, kon ik de hevigheid van de straal amper afremmen maar dat bleek geen probleem. Hij kan dus een behoorlijke hoeveelheid urine ineens verwerken. Eind goed al goed. Vanaf nu heb ik hem altijd bij!

Oef, dat was echt geen prettige reis zo. Maar je bent wel een ware plas-kunstenaar dat je dat in die wiebelige bus voor elkaar kreeg! Petje af hoor, dat heb ik (gelukkig) nog nooit hoeven uitproberen.
Ik ben heel blij dat WoPeeH je geholpen heeft om narigheid te voorkomen, daar is die per slot voor gemaakt :)


Kelly
29/07/2019

65

Zo blij met aankoop van de wo peeh via bol.com. Ik heb het op verschillende plaatsen al kunnen gebruiken. Na wat oefenen gaat de plaatsing vrij snel en correct. Ik heb de wo peeh dan ook continu bij voor het geval van.
Toch nog even vermelden dat met niet mag wachten tot de nood op zijn allerhoogst is. Het gebruik is al tientallen keren goed gelopen behalve die ene keer dat ik wachtte tot mijn blaas op knappen stond en ik echt geen vijf minuten langer kon inhouden. Ik plaste zo maar even meer dan 700 ml! Op dat moment is beheerst plassen geen optie meer en gaan alle sluizen open. Dan is het trechtertje te klein en is er een beetje lekkage.

Zooo dat is echt een groooote plas. Ja, het is inderdaad, ook voor je zelf, beter om niet zolang te wachten tot je het niet meer kan houden. Maar soms, ik weet het, gaat dat gewoon echt niet.
Maar gelukkig gaat het normaal wel helemaal goed.



Karin
29/07/2019

64

Erg fijn
In eerste instantie lukte het niet lekvrij te plassen maar na een beetje extra uitleg is het gelukt! Heel erg bedankt.

De truc was inderdaad de tuit iets verder naar achter te houden en niet mn bekken te kantelen.
Succes!!

Dat is heel fijn om te horen Karin! Meestal krijg ik geen feed-back over de extra uitleg en weet ik niet hoe het afloopt. Dankjewel dus voor de mailtje!



Jessica
14/07/2019

#63

Bedankt voor de snelle service..... en het werkt perfect! Op naar Nijmegen.

Succes!!



Jana
25/06/2019

#62

Sinds kort heb ik via bol.com een wopeeh.
Het is niet mijn eerste plastuit, al vele jaren heb ik een 'freelax' plastuit gebruikt waar ik erg tevreden over ben. De enige nadelen vind ik de grootte in je tas en het feit dat het open is dus een zakje nodig heeft.

De wopeeh lost deze twee dingen op.
Maar!
Het lukt me niet om lekvrij te plassen met de wopeeh. :'( ik had verwacht dat het een beter design was en dat het dus makkelijker was. Heb je meer uitleg aub? Ik vind de plastuit zelf wat 'wobbelig' en het stukje om tegen je lichaam te houden te klein dus het loopt er deels naast..

Ik ben dus een ervaren plastuitgebruikster, met de freelax heb ik slechts 1 keer in 10 jaar 'gemorst' en toen was er alcohol bij betrokken.

Ik vind het natuurlijk heel vervelend om te lezen dat je problemen ondervindt met WoPeeH maar ik ben blij dat je contact opnam! Ik hoop dat de info die ik je toezond helpt bij het ontdekken waar precies het probleem ontstaat en dat WoPeeH ook voor jou goed gaat werken!

(Ik had trouwens nog nooit van "freelax" gehoord, zo te zien lijkt dat dezelfde plastuit als de Uixi en de P-style, verwarrend al die namen voor het zelfde product :)



Jenny
08/03/2019

#61

Vroeger toen ik met mijn kinderen naar een pretpark ging had ik altijd zelf geknipte kartonnetjes mee. Die knipte ik van melkpakken. Dan praat je over meer dan 20 jaar geleden. De WoPeeh er een stuk prettiger. Geen scherpe randjes.! Als je weet waar je plasopening zit weet je ook hoe je de WoPeeh moet plaatsen. Het valt tussen de schaamlippen. Druk het ding niet te hard tegen je aan. Dat is nergens voor nodig en maakt het plassen moeilijker. Ik ben er heel blij mee. Ik heb nu iets voor noodgevallen en openbare toiletten. Ik ga nu nergens meer zitten. Alleen thuis. Wat ook heel fijn is dat je gewoon schoon blijft. Geen papier nodig. Ik heb de eerste keer op de badkamer geoefend in mijn ondergoed. Daarna in een strakke spijkerbroek! Droog!

Dankjewel voor je leuke review, daar word ik helemaal vrolijk van. Leuk ook dat je vroeger zelf van melkpakken een tuitje knutselde. Ik had voordat ik deze maakte geen enkele ervaring maar toen ik deze had gemaakt bleek het een reuze handig ding :)



Margreet
13/11/2018

#60

Ik heb nu een paar keer geprobeerd te plassen met de plastuit. Op de een of andere manier loopt de helft altijd langs mijn benen, soms van voor en soms langs achter. Het lijkt zo simpel en handig, wat doe ik fout?

Ik zend altijd meer uitgebreide informatie wanneer het niet lukken wil. Soms weten vrouwen niet goed waar hun plasbuisje precies zit, soms wordt WoPeeH niet goed vastgehouden waardoor hij schuin staat. Er kunnen verschillende redenen zijn maar ik hoop dat mijn informatie helpt bij het opsporen van hetprobleem



Erica
05/09/2018

#59

Hartstikke fijn! Ik weet hoe het plastuitje werkt, dit is m'n tweede. Bedankt voor de goede service.

Geen dank, graag gedaan hoor!



Jessi
02/11/2018

#58

Ik zou de WoPeeh mogelijk willen gebruiken tijdens kampeertochten. Aangezien wildplassen beboet wordt, zou het in combinatie met een fles moeten: de tuit vooraan waar de urine uit komt moet in de flesopening kunnen. Vandaar mijn vraag: wat is de afmeting in diameter van de tuit vooraan? Ik vind deze afmeting niet terug in de informatie op de website.

Wat goed dat je op wildplassen let! We zijn gewoon met te veel mensen op deze mooie wereld om overal maar wat achter te kunnen laten. Gelukkig laat je met een WoPeeH echt het minimum aan afval achter omdat je geen wc-papier nodig hebt. Maar als je een fles gebruikt is dat helemaal top! Ik heb zojuist even gepast, maar de opening van een gewone frisdrankfles is net te klein. Je moet dus een flesje uitzoeken met een wat wijdere opening. De diameter (buitenmaat) is ongeveer 2,5 cm.



J.B.
08/08/2018

#57

Beste Astrid,
Hierbij mijn (uitgebreide) review waar je misschien wel in wilt knippen. Het had mij wel geholpen om in iets minder bedekte termen te horen te krijgen wat het idee precies is dus ik beschrijf het vrij expliciet. Ik vind het ergens ook jammer dat we het als vrouwen blijkbaar toch lastig vinden om over onze genitaliën te praten. Anyway, kijk maar wat je wel en niet 'gepast' vindt:
---
Dankzij de vlotte service kon de Wopeeh nog mee op fietsvakantie. Ik had jaren geleden een Shewee aangeschaft maar daarmee ging het vaker fout dan goed. Daarna heb ik nog andere plastuiten geprobeerd, zoals de papieren van urinelle - doen het prima maar jammer dat het wegwerp is en je moet je broek laten zakken wat ik ook niet handig vind. Ik bleef het een geniaal idee vinden dus toen ik de WoPeeh tegenkwam op internet heb ik hem (haar?) direct besteld. Met de WoPeeh moest ik wel even oefenen, het ging niet meteen goed. De fouten die ik maakte: ik plaatste hem niet ver genoeg naar achteren en ik dacht dat de tuit de schaamlippen moet omsluiten maar dat is dus niet zo. Het gaat er om dat alleen je eigen opening tegen de opening van het tuitje zit. Toen ik dat een keer snapte ging het zonder uitzondering goed. Het heeft mij geholpen om mezelf zittend voor een spiegel eens goed van onderen te bestuderen.

Het ontwerp is superslim. Door de constructie en de bijbehorende dop kun je hem perfect afsluiten en weer terugstoppen in je tas of broekzak zonder bang te zijn voor drupjes waar je die niet wilt. Ook werkt het 'je zelf afvegen' na het plassen uitstekend, je hebt geen papier nodig. Dat vind ik een groot voordeel want rondslingerend wc papier is geen gezicht en duurt lang voor het verteerd is.

Dan nog wat dingen die ik me onderweg op vakantie realiseerde: er staan fikse boetes op wildplassen in veel gemeenten, in elk geval binnen de bebouwde kom... beetje uitkijken dus. Ik heb me wel schuldig gemaakt aan plassen tegen struiken in rustige parkjes (zo tof dat dat gewoon heel discreet kan en dat je niet wéér op zoek hoeft naar een cafeetje met toilet voor de zoveelste kop koffie waar je geen trek in hebt). Ook herinnerde ik me net op tijd de wijze lessen van mijn vader aan mijn broertjes: niet tegen de wind in plassen ;-) Nog een tip: wacht niet met plassen tot je op springen staat.
Kortom, ik ben heel enthousiast en gebruik m heel regelmatig. Het heeft zeker bijgedragen tot een meer zorgeloze fietsvakantie met veel minder 'verplichte consumpties'.

Beste J.D.,
Heel fijn om te lezen dat je, na wat onderzoek en oefenen gemak en plezier hebt van WoPeeH!
Gewoonlijk verander ik niets essentieels aan toegezonden reviews en bij jouw beschrijving zie ik echt helemaal niets wat ik ongepast vind.

Het is inderdaad zo dat het van groot belang is dat de kleine opening van de WoPeeH tegen je eigen opening aan wordt geplaatst. Dit gebeurt als het achterkantje net achter je vagina tegen de huid wordt gezet. Het spleetje tussen de schaamlippen wordt dan i.d.d. meestal maar gedeeltelijk omsloten. Doordat je de rand tegen de schaamlippen duwt sluit het toch goed af.
Ik begrijp nu dat er onduidelijkheid kan zijn over de juiste plaatsing van de WoPeeH. Dat wist ik niet en ik zal dit dan ook nog beter proberen te verwoorden in de volgende editie van de gebruiksaanwijzing en op de FAQ pagina.

Dank je heel hartelijk voor je review en je opmerkingen. Je hebt me waardevolle informatie gegeven met je uitgebreide review en dat is juist van belang voor andere vrouwen!


N.G.
21/07/2018

#56

Ik heb ca 2 jaar de wopeeh voor het eerst gebruikt, dat was even oefenen, maar wat bevalt me dat goed!! Heb later meer besteld, zodat ik altijd eentje bij de hand heb! Nu viel vorige week van een het voorste stukje er spontaan af en ik dacht dat ik het niet goed had bevestigd. Maar toen het me later weer overkwam, en dat het zelfs in mijn broekzak steeds losschoot, bekeek ik het wat beter. En wat bleek: dat stuk heeft geen grip (meer?) op het andere stuk, en zit dus gewoon los. En dat maakt het gebruik een stuk lastiger, en vooral dat ie niet meer dicht blijft zitten, maakt dat ie lekt. Geen idee hoe dit ineens kan. Hebben jullie dit probleem vaker gehoord?

Ja, jammer genoeg schiet het pinnetje soms los en dan blijft het schuifstukje niet vastzitten. Met een nieuw pinnetje is het probleem weer opgelost.


B.K. (Germany)
16/02/2018

#55

Dear Astrid,
as your first German customer I wanted to let you know that my wopeeh was in the mail yesterday, the 13th of february.
I´m very pleased with it, it is a clever design and works very well. Thanks :)

I am very pleased to read that it works very well for you and that you enjoy!



Loes
12/11/2017

#54

Super makkelijk! Raar om je lichaam te laten plassen terwijl je staat, maar je product is heel gebruiksvriendelijk!

Superleuk om te lezen! Ja staand plassen is even wennen maar ozo gemakkelijk als je het kunt. Ik ben blij dat WoPeeH je bevalt!


I.G.
28/08/2017

#53

Ik heb zelf een WoPeeH op de fiets en wandelbeurs gekocht. Het bevalt heel goed. Ik wil mn vriendin waar ik ook af en toe met wandel, verrassen door haar een te sturen.

Leuk om te lezen :) veel wandelplezier samen!



M.B. (France)
27/08/2017

#52

I already bought one and you gave me one for free which I gave to my friend. Today, I need 2 more for me because I'm so happy about it and makes my life much easy. I need 3 like this I'll have one all the time in my bag, one in the car and one at our toilets. I don not have urine track infections and other problems related because of the 'plastuit' . I also recommended it to a Facebook group called "Handilol" . It's a French group.

Thank you for your comment! This is the very first comment I recieve in Enlish and I am very pleased to see that you are comfortable with WoPeeH.


Leny
25/5/2017

#51

Beste mensen van WoPeeh. Ruim een jaar geleden kocht ik de WoPeeh en was er heel erg tevreden over, heb er ook veel reclame voor gemaakt ( :-) ), maar op een gegeven moment brak het pinnetje van het draaiende deel af, waardoor de 2 delen steeds losschieten bij gebruik. Nu wil ik heel er heel graag weer een bestellen, maar ik vraag me wel af of deze een betere kwaliteit heeft.

Hoi Leny, de kwaliteit van het pinnetje is inderdaad verbeterd maar als er te veel druk op wordt uitgeoefend dan kan er nog steeds iets mis gaan. Het blijft dus altijd belangrijk op je WoPeeH op de goede manier open te maken. Ik plak op ieder tuitje een sticker met pijltjes zodat je in het begin kunt zien hoe je hem moet openen.



Reviews 41-50
Sandra
23/01/2017

#50

Review na enige tijd: Ondanks mijn planning mijn knalroze maatje tijdens de 4daagse te gebruiken heb ik het jammer genoeg toch niet gedaan. Ik liep namelijk alleen met een vrouw en die ging zeer regelmatig hurken. Helaas ging het een beetje mis tijdens een wandeltocht in Luxemburg en hierna belandde hij in mijn wandel la. Deze zomer loop ik weer Nijmegen en hij gaat absoluut mee. Hard oefenen dus! Er lopen namelijk mannen mee die vinden dat die vrouwen maar lang werk hebben. Dat moet ik natuurlijk ontkrachten haha. Wel heb ik de hoop dat er een iets breder tuitje kan komen voor de mama's onder ons. Iets uitgerekt misschien? ;) "Flinker geschapen" in mn broekzak vind ik niet erg hoor Hahaha.

Hallo Sandra, nou ik hoop dat je dit jaar wel gebruik zult maken van WoPeeH en de mannen kunt laten zien hoe het ook kan :) Maar er komt geen breder tuitje hoor, als je deze goed op de juiste plaats duwt dan is de opening groot genoeg.


Anne
30/8/2016

#49

Geweldige uitvinding
(via Facebook)

Brenda
10/8/2016

#48

wat een super uitvinding. Kan niet meer zonder het veilige gevoel een WoPeeh in mijn tas te hebben
(via Facebook)

MvdB
28/7/2016

#47

Vet compliment voor de ontwerper.
Wat is dit een buitengewoon slim ding! Ik heb al wat ervaring met verschillende soorten papieren plastuit. Dit is beslist de perfectionering daarvan.

Hartelijk bedankt voor je compliment, daar ben ik heel erg blij mee!


Astrid
12/7/2016

Bij het uitwerken van de antwoorden die ik kreeg toegezonden zag ik soms leuke redenen om een WoPeeH te kopen. Die vermeld ik hier natuurlijk ook graag omdat ik het zo leuk vind om te horen dat vrouwen er plezier van hebben!

feb. 2015 - Mijn vriendin prijst hem aan
maart 2015 - Nu cadeau voor de zusjes. Bevalt mijn vrouw en dochters ontzettend goed (en leuk)
apr. 2015 - Via wandelmaatje die positieve (oefen) ervaring had en waarmee ik de 4daagse van Nijmegen meeloop
mei 2016 - aangeraden door hardloopmaatje
juni 2016 - A friend had already purchased one, used it, and loved it! Has been highly recommended!
juli 2016 - Ik heb de wopeeh al twee jaar. Is helemaal geweldig. Deze is voor mijn dochter ;-)

:)


MSW
11/6/2016

#46

Wat een onding. Had er ook voor mn vriendin besteld. En ook zij kan er niet mee overweg.

Wat vervelend en jammer om te lezen dat jullie er niet mee overweg kunnen. Ik hoop dat de extra informatie die ik je toezond zal helpen om er handiger mee te worden zodat jullie er ook gemak van kunnen hebben!!


MSW
11/5/2016

#45

Superblij met mijn plas-verlengstuk. En wat een snelle verzending! Toch eigenwijs mèt broek geoefend, misgaan kon niet met mijn eenmalige plas actie in een waterflesje dacht ik, haha. Derde keer bleef mijn broek wel droog. Nog een paar keer thuis oefenen kwa houding, wel of niet iets gebogen knieën en bekken iets naar voor of naar achter kantelen en ik ben klaar voor de wandeltochten in open veld. Dan plas ik net zo snel als de mannen en hoef ik me niet te hard in te spannen om de groep in te halen. En ik zal me fitter voelen na elke 40 kilometer. Want spieren verzuren als je op drinken bezuinigd.

Fijn om te horen dat oefening kunst baart :) Let vooral goed op dat je je WoPeeH van onderaf met twee of drie vingers goed tegen je aan duwt. Als je hem bij het tuitje vasthoudt duw je hem snel een beetje scheef. Succes met die lange afstanden!!


Marina
3/03/2016

#44

Hij werk prima. En nog bedankt hoor voor mijn roze vriendin. Ben er echt heel blij mee.

Fijn om te horen Marina! Veel plasgemak onderweg!! ;)


Anita
2/03/2016

#43

Hallooo!! Nadat ik afgelopen weekend mn broekspijp heb gescheurd in de bosjes, omdat ik moest plassen, de WoPeeh besteld. Had er al over gelezen in het blad Wandel, maar ach meestal weet ik de wandelroutes zo te plannen dat ik onderweg niet de bos in hoef of ik drink weinig. Georganiseerde wandeltochten zijn geen probleem. Nou meteen geprobeerd vanmiddag en, oh mijn god, het werkt echt!! Broek droog, ondergoed droog en vingers droog. Was even vreemd om te staan plassen, maar SUPER DING!!!

Wow, dank je wel, jij ook Peggy! Ik bloos er zowat van, het is zo leuk om te lezen dat jullie het een goed ding vinden :)


Trudi
22/02/2016

#42

Afgelopen zaterdag op de wandel- en fietsbeurs de WoPeeH aangeschaft. Ik heb hem gekocht met het idee het ding het voordeel van de twijfel te geven. Eerlijk gezegd geloofde ik er niet zo in. Maar..... niets is minder waar. Wat een geweldig attribuut. Een aanrader voor alle vrouwen!!!!!!!!!

Heel fijn om te horen! Veel plasplezier onderweg :)


Viv
22/02/2016

#41

Voor mij werkt het echt niet, 10 keer geprobeerd en 9 keer nat. De gebruiksaanwijzing vaak opnieuw gelezen, als je een flinke hoeveelheid plast, komt er te veel urine en is de trechter te smal, dus bij veel plassen werkt het niet. De wasmachine heeft overuren gemaakt.

Heel vervelend om te horen dat WoPeeH niet altijd direct goed werkt. Het lijkt er in dit geval op dat de invoeropening, de trechter zoals u het noemt, misschien toch niet goed genoeg (recht omhoog) tegen het lichaam is geduwd. Alleen dan kan de invoeropening helemaal wordt afgesloten door de huid ter plaatse. De afvoeropening is voor zover ik weet tot nu toe voor iedereen voldoende groot gebleken voor afvoer van een flinke hoeveelheid urine.
Als blijkt dat het niet direct werkt is het wel een goed idee om verder uit te proberen zonder onderkleding aan. Dat scheelt allicht in de noodzakelijke wasbeurten.
Ik zal uw opmerking over lekkage bij te veel tegelijk plassen ook bij de facts op de website plaatsen zodat vrouwen goede informatie krijgen over WoPeeH-pocket.
Ik hoop dat u de werking nog kunt verbeteren met de extra informatie die ik u toezond maar door variatie in lichaamsbouw kan ik jammer genoeg niet garanderen dat WoPeeH bij echt alle vrouwen even goed werkt.




reviews 31-40

Reviews 21-30

Reviews 11-20

Reviews 1-10
28/03/2018
Wir entschuldigen uns dafür, dass diese Informationen nur auf Niederländische Nachrichten verfügbar sind.


WoPeeH-pocket ist ein niederländisches Produkt, das in Delft hergestellt wird.| WoPeeH® | ©2013-2018 2B-OK |

   Privacy Bestellen Senden Zahlung Downloads Bedingungen Dutch Design