WoPeeH-top-image
Retailers
- NIEUW: Platform 104 (Rotterdam)
- Wandelwol.nl (webshop)
- Webvrouw.nl (webshop)
- Prepshop.nl (webshop)
- Zwerfkei Outdoor (Woerden)

Bekendheid WoPeeH
Waar ken je WoPeeH van?
29 mei 2020
- 997 respondenten
- 12% via vriend(in)
- 46% gezocht op internet
- 7% social media of website
- 30% via een tijdschrift
- 5% via andere bron

Vanaf juni kunnen jullie bij het bestellen invullen waar je WoPeeH voor denkt te gebruiken...
Ik ben benieuwd :)

 

Reviews en opmerkingen

Het wordt zeer op prijs gesteld als je mij en de lezers laat weten wat je van WoPeeH-pocket vindt!
Je kunt dat doen via het contact formulier of door mij een e-mail te sturen.


Astrid
10-01-2022

Ik ben heel erg blij met jullie leuke en realistische reacties en wil alle vrouwen die een beoordeling of een blog schreven heel hartelijk bedanken! En dat geldt natuurlijk ook voor de beoordelingen die op Bol worden geplaatst!

Omdat niet alle blogs of reviews over WoPeeH op deze site worden geplaatst heb ik hieronder een paar links gezet waar je ze kunt vinden. Als jullie er meer weten laat het me dan weten, dan plaats ik die ook in het lijstje.

- WoPeeH wordt ook al een tijdje via Bol.com verkocht en daar verschijnen ook zo nu en dan reviews over WoPeeH! Zo leuk om te lezen dat WoPeeH bevalt :) !!
- Lisette probeerde laatst WoPeeH en ook andere plastuiten uit! Lees in haar blog Lisette schrijft wat ze ervan vond! Lees ook vooral ook haar andere leuke Blogs! (Dat doe ik ook graag) (mrt 2019)
- Een vrouw plaatste na een knieoperatie een Review in de Bergwijzer
- Op het formum walkers4walkers zijn er posts geplaatst over WoPeeH, alleen te lezen voor leden. (Ik weet niet precies wat daar staat)
- Blog: Ohoh, nou moet ik plassen (feb 2016)
- Blog: Hoofd Hart en Handen (juni 2015)
- Review voor Preppers (dec 2014)


reviews 71-88
Nora
08/07/2022

#89

Hoi Astrid,
Geniaal hulpstukje... 1 keer geprobeerd met broek op m’n enkels om ongelukjes te voorkomen, ging zonder problemen.
Net na een paar biertjes met overvolle blaas en broek aan try-out gedaan (thuis, dat wel) ... zeer succesvol en zonder knoeien.
Als ik er nog 1 bestel is ie voor m'n 84 jarige moeder 😂
Gaat mee in de camper hoor, weer een ’zorg’ minder
Thanks!

Graag gedaan :) Maar hou wel in de gaten dat heel oude mensen er soms echt niet mee overweg kunnen... mijn moeder en tante van in de 80 hadden er niets aan :( .Elsy
27/06/2022

#88

Graag wou ik mijn ervaring met de wopeeh delen.
Deze is onmisbaar! Standaard gaat deze mee in mijn zadeltas van mijn gravelbike. Tijdens het wielrennen geen blote billen meer, maar mooi deftig rechtopstaand achter een boom.
Grote voordeel is dat je geen natte billen overhoud na het plassen, doet alles zoals beloofd en lekker compact om mee te nemen. Topper!

Superfijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Ik heb al lang geen reviews meer gehad maar jouw review maakt dat weer helemaal goed. :)
Ook leuk om te lezen dat jij ook vindt dat je geen natte billen hebt na gebruik, daar ben ik ook zo blij mee.


Wilma
21/07/2021

#87

Ik ben erg blij met m'n Wopeeh, n superuitvinding. Ik gebruik ’m regelmatig. Helaas merkte ik vandaag, ondanks voorzichtig gebruik, dat het kleine puntje aan de binnenkant verdwenen was. Ik heb 'm vorig jaar gekocht en daarna hebben twee wandelmaatjes dat ook gedaan. Is hier een oplossing voor, of moet ik een nieuwe bestellen?

Jazeker is daar een oplossing voor, het probleem is inmiddels opgelost.


M.
06/10/2021

#86

Hoi Astrid,

Ik wil je hartelijk danken voor deze uitvinding. Het was inderdaad even wennen ondanks dat ik de P-Mate (grotere opening) gewend was.
En helaas is het ook 2x misgegaan toen ik in een bootje op mijn knieën wou plassen met vele lagen kleding aan. Maar sindsdien gebruik ik hem echt alleen maar staand en dat gaat super goed. De 3wkn die ik in Zweden heb gehad zijn hierdoor een stuk gemakkelijker geworden tijden het vissen (geen eilandje meer nodig om aan te meren) en tijdens het hiken (niet met de billen bloot of omgevouwen kartonnen).
Fijn dat het papier verspilling tegen gaat en heb goed het pinnetje in de gaten gehouden 🙂

Nogmaals dank en ga zo door.
groetjes M

Fijn om je bericht te lezen M. Daar krijg ik weer helemaal energie van.
Je opmerking over op de knieën zitten bij het plassen is denk ik ook voor andere vrouwen goede informatie.
Het gaat wel, ik heb het ook vaak in een tentje gedaan. Maar dan moet je wel je broek een stukje laten zakken anders komt het toch te veel in de knel en wordt je WoPeeH verkeerd geduwd door de kleding...
Jammer dat je juist veel kleding aan had... :(


Wilma
20/07/2021

#85

Ik ben erg blij met m’n Wopeeh, n superuitvinding. Ik gebruik 'm regelmatig. Ik heb ’m een tijdje geleden gekocht en daarna hebben twee wandelmaatjes dat ook gedaan. Helaas merkte ik vandaag, ondanks voorzichtig gebruik, dat het kleine puntje aan de binnenkant verdwenen was. Is hier een oplossing voor, of moet ik een nieuwe bestellen?

Natuurlijk is er een oplossing voor, ik hoop dat je nu je WoPeeH weer goed kunt gebruiken.


JD
10/07/2021

#84

Ik heb de wopeeh nu een aantal jaar in bezit en na vele mislukkingen met andere tuiten en ook even oefenen met deze gaat het nu 100% van de keren goed en ben ik er zo ontzettend blij mee! Ik gebruik hem vooral op mijn fietstochten - het voorkomt vele onnodige kopjes koffie bestellen onderweg (om gebruik te kunnen maken van het toilet). Inmiddels sta ik zonder blikken of blozen langs de weg in een struik te plassen en zie soms verbaasde blikken van mensen die ineens zien dat ik een vrouw ben (ik probeer publiek wel te mijden maar dat lukt niet altijd). Voor die dames waar het niet meteen lukt: hou vol, bestudeer je eigen anatomie met hulp van een spiegel (dat heeft mij geholpen) om te zien hoe en waar precies je hem (haar?) tegen je aan moet drukken. Vervolgens voel je wanneer hij goed zit en dan gaat het echt altijd goed.

Vanmiddag stond ik met een buurvrouw te praten en zij en haar schoondochter hebben ook behoefte aan een 'plasoplossing' dus voor hen bestel ik nu twee Wopeeh’s.

Wat fijn om te lezen dat WoPeeH zo goed bevalt! En ook supergoed dat je de tip geeft om de eigen anatomie eens goed te bestuderen, ik heb gemerkt dat het juist op dat punt het inderdaad niet altijd even goed wordt gedaan, en dat dat dus bij dit kleine apparaatje problemen oplevert. Het moet gewoon echt precies op de goede plaats zitten en dat heb je goed omschreven. Dankjewel daarvoor! En sterk van je dat je zonder blikken of blozen... Zo zou iedere vrouw dat moeten durven!

Ik hoop dat je buurvrouw en schoondochter er net zo veel plezier van zullen hebben als jij!


Kelly
28/06/2021

#83

De meeste vrouwen zijn er in getraind om signalen van een volle blaas te negeren tot er een moment komt dat er een toilet beschikbaar is. Het is een gevoel dat komt en dan weer wegebt, behalve als je het echt te lang wil rekken.
Het overkwam me afgelopen week na een avondje bij vrienden. Enkele glazen alcohol, plus het feit dat ik eigenlijk al met een redelijk gevulde blaas vertrok, deden me de das om. We kwamen onverwacht in een file. Waar het eerst nog grappig was, werd het twee uur later bittere ernst. Ik kon niet meer en plaste al een klein beetje in mijn onderbroek. Ik was echt bang om de volledige controle te verliezen en op de autobank te plassen. Ik legde mijn pull en die van mijn partner al tegen mijn onderbroek om de autobank te beschermen niet wetende of de opvangcapaciteit voldoende zou zijn.
Ik was er me de hele tijd van bewust dat de Wo peeh die ik ooit op bol had aangekocht nog brandschoon en ongebruikt in mijn handtas zat. Maar eerlijk gezegd, ik durfde niet. Stel je voor dat er lekkage zou zijn. Wat met nieuwsgierige blikken? Zou dit wel werken? Veel twijfels dus...q
Maar mijn blaas kon geen vijf minuten uitstel meer aan, dus nam ik toch een beslissing om het er op te wagen. Ik zette me tussen beide deuren en installeerde de Wo peeh zoals ik dacht dat het hoorde. Eindelijk mocht ik mijn plas laten lopen, maar tevergeefs. Ik was zo opgewonden en had zo lang gewacht dat het tientallen seconden duurde voor ik me voldoende kon ontspannen. Even later begon het toch te klateren, eerst wat ingehouden maar enkele tellen later op volle kracht. Wat deed dat deugd! Geen natte broek, wel wat opspattende spetters op mijn jeans en sandalen. Misschien was het beter om trager te plassen, maar ik kon de hevigheid van de straal na een poosje niet meer beheersen.
Ik denk niet dat ik ooit al zo dringend moest plassen.

Tips voor andere gebruikers:
- Wacht niet tot je helemaal op knappen staat. Ik denk dat het beter gaat om te plassen wanneer je blaas nog niet helemaal gevuld is.
- Oefen thuis eens in een veilige situatie alvorens je hem mee op pad neemt.

Nou Kelly wat een verhaal!! En wat gelukkig dat je in één keer de juiste positie van je WoPeeH te pakken had... anders was het alsnog een nattig drama geworden...
En je tips onderschrijf ik van harte!! Het is ook gewoon niet goed voor je gezondheid om zo lang te wachten. Maar vroeger deed ik dat ook, heel herkenbaar dus.
Aan dat opspatten kun je helaas niet veel doen, vooral als je van een hoogte op een harde ondergrond plast spettert het omhoog. Als je in een omgeving met begroeiing, zoals gras of bladeren plast wordt dat al veel minder. Liefst natuurlijk in een WC of urinoirtje maarja, die zijn niet altijd voorhanden als de nood hoog is.

Dankjewel voor je review :)


Chris
08/04/2021

# 82

Ik ben erg blij met mijn 'Golden edition' van de WoPeeh. Tot mijn verrassing ging het de eerste keer goed! Hartelijk dank voor dit fijne product. Ik verheug me erop om het zodra het weer kan in openbare gelegenheden te gebruiken.

Zo fijn om te horen dat je er gelijk goed mee overweg kunt! Ik hoop dat je er veel plezier en gemak van zult hebben... Nooit meer last van vieze WC’s :)M.
22/03/2021

#81-b

Dag Astrid,
Bedankt voor je snelle reactie en uitgebreide informatie, blij mee! Het gaat nu goed!
Het probleem was dat ik hem inderdaad niet ver genoeg naar achteren hield. Ik las wat verschillende/tegenstrijdige berichten hierover op de site bij de reviews, daardoor wist ik niet goed hoe/waar hem te plaatsen.

Ik vind dit een prachtig apparaatje. Mijn vriend heeft een zeilboot zonder toilet en ik ga vaak wandelen, waarbij ik eigenlijk altijd wel naar het toilet moet maar in deze tijd is dat nogal lastig soms. Ontzettend blij dus met deze extra feature om staand te kunnen plassen :)
Dankjewel voor alle tijd en energie die je erin stopt om de Wopeeh tot een succes te maken.

Wat fijn om te horen dat de extra info heeft geholpen, dankjewel voor je bericht, dat maakt het waard om de energie er in te stoppen! Word ik blij van :)


M.
21/03/2021

#81-a

Dit lijkt me een hele fijne plastuit! Het lukt me echter nog niet goed zonder lekkage langs de achter- of zijkant. Dus ik durf hem nog niet te gebruiken. Ik las dat je extra informatie hebt over het gebruik. Zou je me hiermee kunnen helpen? Veel dank alvast! Groet, M.

Ja, natuurlijk stuur ik je de extra informatie, ik hoop dat het dan wel gaat lukken!!


Marlies
18/03/2021

#80

Het leek zo ideaal! Toen ik de Wopeeh per post ontving kon ik niet wachten om hem uit te proberen. Even wachten nog en toen ajaaaa... Nee dus, ik blokkeerde gewoon maar na enige aandrang kwam er toch een piepklein plasje uit.. helaas aan de achterkant. Daarna ging het niet beter. Ik heb me voorgenomen de Wopeeh te blijven proberen totdat het lukt. Misschien met wat extra tips van jou?

Natuurlijk stuurde ik je extra tips...


Trix
04/02/2021

#79

Ik ben heel blij met de WoPeeh. Ik heb hem alleen nog thuis kunnen uitproberen, en dat ging prima.
Ik heb ontdekt dat ik het opvangbakje beter kan manoeuvreren als ik het tuitje nog niet opentrek; zo heb ik wat meer ruimte om het opvangbakje goed binnen de schaamlippen te plaatsen. Als het goed zit wip ik de WoPeeh over de rand van de broek, en schuif het tuitje uit. Misschien is dit nog een handige tip voor andere dames.

Dankjewel voor de tip over het uitschuiven van het tuitje! Altijd goed om te lezen hoe anderen ermee omgaan. Ik doe het nooit zo maar misschien werkt dat ook beter bij andere gebruiksters.


Lies
11/01/2021

#78

Werkt prima, eerste keer was het er een beetje naast omdat ik de woopeeh te veel naar achter had geplaatst, tegen mijn perineum. Maar na 1 oefenpoging, werkt het prima. Kijk ernaar uit om het te gebruiken tijdens tourski tochten! Bedankt voor deze fijne uitvinding!
Liefs!

Wat leuk om te lezen! Dankjewel ook dat je zo goed hebt opgelet waar het mis ging, dat is belangrijke informatie voor andere gebruiksters!


Tess Tesst
26/10/2020

#77

Van Tess Tesst kreeg ik een bestelling met de mededeling dat zij plastuitjes ging testen. Natuulijk was ik zeer benieuwd wat ze van WoPeeH vond... Ik kende haar website niet en ontdekte dat zij en haar partner op een heel leuke en open manier allerlei sexartikelen uittesten en beoordelen. Jammer genoeg las ik dat zij niet echt goed uit de voeten kon met WoPeeH. Je kunt haar review hier lezen.
En ben je nieuwsgierig geworden naar de sexspeeltjes die ze testen? Lees dan vooral verder op haar site. Leuk, een aanrader!


N.
05/07/2020

#76

Dat was hele goede product . Ik vind hem fantastisch. Heel erg bedankt

Dankjewel N. !


Bloem
17/06/2020

#75

Na aanschaf van een Wopeeh en deze thuis enkele keren uitgeprobeerd te hebben (zonder te knoeien), ben ik zo enthousiast dat ik er nog graag 2 wil bestellen. Zodat er standaard 1 in de wandelrugzak en 1 in de fietstas kan. Voor de kortere wandelingen heb ik de Wopeeh trouwens gewoon in de broekzak. Bij gebruik met de juiste broek aan, kunnen de broekknoop en de riem dicht blijven en kan hij of is het zij, gewoon via de gulpopening gebruikt worden. Ook 50+ers gebruiken hem dus.

Fijn dat WoPeeH zo goed bevalt! En jazeker, ik weet het hoor, 50+ers zijn onderzoekend en zeker niet bang om wat nieuws te proberen! Zelf doe ik altijd mijn broekband open maar ik zal het ook eens alleen via de gulpopening proberen, nog nooit gedaan...


Ingrid
11/06/2020

#74

Hallo Astrid,
Nou, ik geef het op! Heb in totaal ongeveer 8x geoefend. waarvan 4x uit wanhoop maar onder de douche.Slechts 2x ging het goed. de andere 6x hopeloos fout. Gelukkig was ik thuis.
Vind het niet betrouwbaar genoeg. En merkte met kleding aan dat ik des te meer bang was voor fouten wat averechts werkte. Dit zal buitenshuis dus nog erger zijn.
Ik besluit de Woopeh maar niet meer te gebruiken. Heel jammer.

Echt heel jammer Ingrid dat het je ondanks de extra info niet lukt om er betrouwbaar mee te plassen. Ik snap helemaal waarom je het niet aandurft om het buitenshuis te gebruiken. Ik kan er niets aan doen, maar niet iedereen kan met WoPeeH overweg. Jammer!


M.
07/06/2020

#73

Gister ontvangen via de post en was er zo blij mee..! Daar ik heel veel wandel maar vaak na een half uur echt ergens een toilet moet opzoeken , aangezien ik echt niet hurkend kan plassen zonder mijn kleding nat te plassen :( Ik wilde dus gisteravond hem direct onder de douche gaan uitproberen Maar eerst even goed de bijsluiter gelezen en gekeken hoe het moest Maar het verlengstuk moet eerst 1 trek 2 draai 3 trek Behalve bij deze dan schijnbaar Want ik hoefde alleen maar te trekken en het verlengstuk valt dan op de grond :( Ik heb hem dus niet uit kunnen proberen

Gelukkig kon dit keer het probleem worden opgelost door het pinnetje terug te duwen en het schuifstukje weer voorzichtig op de WoPeeH te plaatsen. Het schuifstukje kan namelijk van de WoPeeH worden afgetrokken met een beetje kracht. Als het pinnetje aan de binnenkant weer netjes in het gleufje wordt geplaatst kan het er ook weer op worden gezet.


Mareike
02/06/2020

#72

Wat een geweldig ding is het, na twee keer oefenen ging het helemaal vlekkeloos. Omdat door de corona maatregelen alle horeca dicht is, chill ik hem regelmatig in het park of op het water. Zomaar even naar de wc gaat daarom dan ook niet! Daarom had ik de wopeeh gekocht. De eerste keer dat ik uit de bosjes kwam had ik een dikke grijns op mijn gezicht. Ook heb ik hem al legaal gebruikt in een plaskrul en vieze dixie, echt top. Gisteren, tweede pinksterdag, ging het helaas mis, de draaidop is eraf gevallen bij het verlengen, terwijl ik toch wel voorzichtig deed zoals anders. Jammer dat ik mijn zwarte vriend nu moet missen :(

Nee hoor, geen paniek! Het is echt jammer dat het pinnetje het zo nu en dan laat afweten (ik kan er jammer genoeg niets aan doen). Ik heb je gewoon een nieuw onderdeeltje toegezonden zodat je je vriend niet meer hoeft te missen :)


Rianne
09/05/2020

#71

Onlangs heb ik bij jullie mijn eerste WoPeeH besteld en ontvangen. Meteen met veel plezier gebruikt. Helaas ging bij het schoonmaken al snel het zwarte kleine pinnetje verloren, wat ervoor zorgt dat het voorste deel er niet vanaf kan schuiven. Hiermee is de WoPeeH onbruikbaar geworden.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus ik heb je inmiddels een nieuw onderdeeltje toegezonden.
reviews 61-70

Reviews 51-60

Reviews 41-50

reviews 31-40

Reviews 21-30

Reviews 11-20

Reviews 1-10
Nieuws
26-12-2021
Je kunt eindelijk weer plastuitjes kopen via de WoPeeH-webshop!
21-10-2021
Omdat Tros Radar plastuitjes heeft getest en WoPeeH zomaar zonder uitleg of gebruiksaanwijzing aan de testvrouw gaf moest ik toch even wat kwijt in een blogje!
21-10-2021
Onlangs kreeg ik weer een leuke review die ik vandaag eindelijk op de website plaatste reviews ... Er zijn inmiddels meer dan 85 reviews!! Er valt dus heel wat te lezen over de ervaringen van gebruiksters :) WOW. En dat zonder dat ik ooit zo’n irritant (vind ik zelf) beoordelingsverzoek aan mijn klanten toestuur. Heeeeel hartelijk dank voor jullie mening en adviezen. Daar kunnen andere vrouwen hun voordeel mee doen! Leuk om te lezen en echt fijn om te weten dat WoPeeH uitkomst biedt, juist nu zo belangrijk in deze coronatijd. Heel hartelijk bedankt daarvoor!


WoPeeH-pocket is een Nederlands product dat wordt geproduceerd in Delft.
| WoPeeH® | ©2013-2021 2B-OK |

   | Privacy | Bestellingen Verzending Betaling Downloads Dutch Design