WoPeeH-top-image
Retailers
- NIEUW: Platform 104 (Rotterdam)
- Wandelwol.nl (webshop)
- Webvrouw.nl (webshop)
- Prepshop.nl (webshop)
- Zwerfkei Outdoor (Woerden)

Bekendheid WoPeeH
Waar ken je WoPeeH van?
06 feb 2018
- 663 respondenten
- 48% gezocht op internet
- 30% las er over in een blad
- 13% via vriend(in)
- 4% social media of website
- 3% via een beurs
- 2% via andere bron

 

Reviews en opmerkingen

Het wordt zeer op prijs gesteld als je mij en de lezers laat weten wat je van WoPeeH-pocket vindt!
Je kunt dat doen via het contact formulier of door mij een e-mail te sturen.


Astrid
29/03/2018

Ik ben nog steeds heel erg blij met jullie leuke en realistische reacties en wil alle vrouwen die een beoordeling of een blog schreven heel hartelijk bedanken!
Omdat niet alle blogs of reviews over WoPeeH op deze site worden geplaatst heb ik hieronder een paar links gezet waar je er ze kunt vinden. Als jullie er meer weten laat het me dan weten, dan plaats ik die ook in het lijstje.

Review in de Bergwijzer van een vrouw na een knieoperatie
Op het formum walkers4walkers zijn er posts geplaatst over WoPeeH, alleen te lezen voor leden
Blog: Ohoh, nou moet ik plassen (feb 2016)
Blog: Hoofd Hart en Handen (juni 2015)
Review voor Preppers (dec 2014)


reviews 51-60
J.B.
08/08/2018

#57

Beste Astrid,
Hierbij mijn (uitgebreide) review waar je misschien wel in wilt knippen. Het had mij wel geholpen om in iets minder bedekte termen te horen te krijgen wat het idee precies is dus ik beschrijf het vrij expliciet. Ik vind het ergens ook jammer dat we het als vrouwen blijkbaar toch lastig vinden om over onze genitaliën te praten. Anyway, kijk maar wat je wel en niet 'gepast' vindt:
---
Dankzij de vlotte service kon de Wopeeh nog mee op fietsvakantie. Ik had jaren geleden een Shewee aangeschaft maar daarmee ging het vaker fout dan goed. Daarna heb ik nog andere plastuiten geprobeerd, zoals de papieren van urinelle - doen het prima maar jammer dat het wegwerp is en je moet je broek laten zakken wat ik ook niet handig vind. Ik bleef het een geniaal idee vinden dus toen ik de WoPeeh tegenkwam op internet heb ik hem (haar?) direct besteld. Met de WoPeeh moest ik wel even oefenen, het ging niet meteen goed. De fouten die ik maakte: ik plaatste hem niet ver genoeg naar achteren en ik dacht dat de tuit de schaamlippen moet omsluiten maar dat is dus niet zo. Het gaat er om dat alleen je eigen opening tegen de opening van het tuitje zit. Toen ik dat een keer snapte ging het zonder uitzondering goed. Het heeft mij geholpen om mezelf zittend voor een spiegel eens goed van onderen te bestuderen.

Het ontwerp is superslim. Door de constructie en de bijbehorende dop kun je hem perfect afsluiten en weer terugstoppen in je tas of broekzak zonder bang te zijn voor drupjes waar je die niet wilt. Ook werkt het 'je zelf afvegen' na het plassen uitstekend, je hebt geen papier nodig. Dat vind ik een groot voordeel want rondslingerend wc papier is geen gezicht en duurt lang voor het verteerd is.

Dan nog wat dingen die ik me onderweg op vakantie realiseerde: er staan fikse boetes op wildplassen in veel gemeenten, in elk geval binnen de bebouwde kom... beetje uitkijken dus. Ik heb me wel schuldig gemaakt aan plassen tegen struiken in rustige parkjes (zo tof dat dat gewoon heel discreet kan en dat je niet wéér op zoek hoeft naar een cafeetje met toilet voor de zoveelste kop koffie waar je geen trek in hebt). Ook herinnerde ik me net op tijd de wijze lessen van mijn vader aan mijn broertjes: niet tegen de wind in plassen ;-) Nog een tip: wacht niet met plassen tot je op springen staat.
Kortom, ik ben heel enthousiast en gebruik m heel regelmatig. Het heeft zeker bijgedragen tot een meer zorgeloze fietsvakantie met veel minder 'verplichte consumpties'.

Beste J.D.,
Heel fijn om te lezen dat je, na wat onderzoek en oefenen gemak en plezier hebt van WoPeeH!
Gewoonlijk verander ik niets essentieels aan toegezonden reviews en bij jouw beschrijving zie ik echt helemaal niets wat ik ongepast vind.

Het is inderdaad zo dat het van groot belang is dat de kleine opening van de WoPeeH tegen je eigen opening aan wordt geplaatst. Dit gebeurt als het achterkantje net achter je vagina tegen de huid wordt gezet. Het spleetje tussen de schaamlippen wordt dan i.d.d. meestal maar gedeeltelijk omsloten. Doordat je de rand tegen de schaamlippen duwt sluit het toch goed af.
Ik begrijp nu dat er onduidelijkheid kan zijn over de juiste plaatsing van de WoPeeH. Dat wist ik niet en ik zal dit dan ook nog beter proberen te verwoorden in de volgende editie van de gebruiksaanwijzing en op de FAQ pagina.

Dank je heel hartelijk voor je review en je opmerkingen. Je hebt me waardevolle informatie gegeven met je uitgebreide review en dat is juist van belang voor andere vrouwen!


N.G.
21/07/2018

#56

Ik heb ca 2 jaar de wopeeh voor het eerst gebruikt, dat was even oefenen, maar wat bevalt me dat goed!! Heb later meer besteld, zodat ik altijd eentje bij de hand heb! Nu viel vorige week van een het voorste stukje er spontaan af en ik dacht dat ik het niet goed had bevestigd. Maar toen het me later weer overkwam, en dat het zelfs in mijn broekzak steeds losschoot, bekeek ik het wat beter. En wat bleek: dat stuk heeft geen grip (meer?) op het andere stuk, en zit dus gewoon los. En dat maakt het gebruik een stuk lastiger, en vooral dat ie niet meer dicht blijft zitten, maakt dat ie lekt. Geen idee hoe dit ineens kan. Hebben jullie dit probleem vaker gehoord?

Ja, jammer genoeg schiet het pinnetje soms los en dan blijft het schuifstukje niet vastzitten. Met een nieuw pinnetje is het probleem weer opgelost.


B.K. (Germany)
16/02/2018

#55

Dear Astrid,
as your first German customer I wanted to let you know that my wopeeh was in the mail yesterday, the 13th of february.
I´m very pleased with it, it is a clever design and works very well. Thanks :)

I am very pleased to read that it works very well for you and that you enjoy!



Loes
12/11/2017

#54

Super makkelijk! Raar om je lichaam te laten plassen terwijl je staat, maar je product is heel gebruiksvriendelijk!

Superleuk om te lezen! Ja staand plassen is even wennen maar ozo gemakkelijk als je het kunt. Ik ben blij dat WoPeeH je bevalt!


I.G.
28/08/2017

#53

Ik heb zelf een WoPeeH op de fiets en wandelbeurs gekocht. Het bevalt heel goed. Ik wil mn vriendin waar ik ook af en toe met wandel, verrassen door haar een te sturen.

Leuk om te lezen :) veel wandelplezier samen!



M.B. (France)
27/08/2017

#52

I already bought one and you gave me one for free which I gave to my friend. Today, I need 2 more for me because I'm so happy about it and makes my life much easy. I need 3 like this I'll have one all the time in my bag, one in the car and one at our toilets. I don not have urine track infections and other problems related because of the 'plastuit' . I also recommended it to a Facebook group called "Handilol" . It's a French group.

Thank you for your comment! This is the very first comment I recieve in Enlish and I am very pleased to see that you are comfortable with WoPeeH.


Leny
25/5/2017

#51

Beste mensen van WoPeeh. Ruim een jaar geleden kocht ik de WoPeeh en was er heel erg tevreden over, heb er ook veel reclame voor gemaakt ( :-) ), maar op een gegeven moment brak het pinnetje van het draaiende deel af, waardoor de 2 delen steeds losschieten bij gebruik. Nu wil ik heel er heel graag weer een bestellen, maar ik vraag me wel af of deze een betere kwaliteit heeft.

Hoi Leny, de kwaliteit van het pinnetje is inderdaad verbeterd maar als er te veel druk op wordt uitgeoefend dan kan er nog steeds iets mis gaan. Het blijft dus altijd belangrijk op je WoPeeH op de goede manier open te maken. Ik plak op ieder tuitje een sticker met pijltjes zodat je in het begin kunt zien hoe je hem moet openen.



Reviews 41-50
Sandra
23/01/2017

#50

Review na enige tijd: Ondanks mijn planning mijn knalroze maatje tijdens de 4daagse te gebruiken heb ik het jammer genoeg toch niet gedaan. Ik liep namelijk alleen met een vrouw en die ging zeer regelmatig hurken. Helaas ging het een beetje mis tijdens een wandeltocht in Luxemburg en hierna belandde hij in mijn wandel la. Deze zomer loop ik weer Nijmegen en hij gaat absoluut mee. Hard oefenen dus! Er lopen namelijk mannen mee die vinden dat die vrouwen maar lang werk hebben. Dat moet ik natuurlijk ontkrachten haha. Wel heb ik de hoop dat er een iets breder tuitje kan komen voor de mama's onder ons. Iets uitgerekt misschien? ;) "Flinker geschapen" in mn broekzak vind ik niet erg hoor Hahaha.

Hallo Sandra, nou ik hoop dat je dit jaar wel gebruik zult maken van WoPeeH en de mannen kunt laten zien hoe het ook kan :) Maar er komt geen breder tuitje hoor, als je deze goed op de juiste plaats duwt dan is de opening groot genoeg.


Anne
30/8/2016

#49

Geweldige uitvinding
(via Facebook)

Brenda
10/8/2016

#48

wat een super uitvinding. Kan niet meer zonder het veilige gevoel een WoPeeh in mijn tas te hebben
(via Facebook)

MvdB
28/7/2016

#47

Vet compliment voor de ontwerper.
Wat is dit een buitengewoon slim ding! Ik heb al wat ervaring met verschillende soorten papieren plastuit. Dit is beslist de perfectionering daarvan.

Hartelijk bedankt voor je compliment, daar ben ik heel erg blij mee!


Astrid
12/7/2016

Bij het uitwerken van de antwoorden die ik kreeg toegezonden zag ik soms leuke redenen om een WoPeeH te kopen. Die vermeld ik hier natuurlijk ook graag omdat ik het zo leuk vind om te horen dat vrouwen er plezier van hebben!

feb. 2015 - Mijn vriendin prijst hem aan
maart 2015 - Nu cadeau voor de zusjes. Bevalt mijn vrouw en dochters ontzettend goed (en leuk)
apr. 2015 - Via wandelmaatje die positieve (oefen) ervaring had en waarmee ik de 4daagse van Nijmegen meeloop
mei 2016 - aangeraden door hardloopmaatje
juni 2016 - A friend had already purchased one, used it, and loved it! Has been highly recommended!
juli 2016 - Ik heb de wopeeh al twee jaar. Is helemaal geweldig. Deze is voor mijn dochter ;-)

:)


MSW
11/6/2016

#46

Wat een onding. Had er ook voor mn vriendin besteld. En ook zij kan er niet mee overweg.

Wat vervelend en jammer om te lezen dat jullie er niet mee overweg kunnen. Ik hoop dat de extra informatie die ik je toezond zal helpen om er handiger mee te worden zodat jullie er ook gemak van kunnen hebben!!


MSW
11/5/2016

#45

Superblij met mijn plas-verlengstuk. En wat een snelle verzending! Toch eigenwijs mèt broek geoefend, misgaan kon niet met mijn eenmalige plas actie in een waterflesje dacht ik, haha. Derde keer bleef mijn broek wel droog. Nog een paar keer thuis oefenen kwa houding, wel of niet iets gebogen knieën en bekken iets naar voor of naar achter kantelen en ik ben klaar voor de wandeltochten in open veld. Dan plas ik net zo snel als de mannen en hoef ik me niet te hard in te spannen om de groep in te halen. En ik zal me fitter voelen na elke 40 kilometer. Want spieren verzuren als je op drinken bezuinigd.

Fijn om te horen dat oefening kunst baart :) Let vooral goed op dat je je WoPeeH van onderaf met twee of drie vingers goed tegen je aan duwt. Als je hem bij het tuitje vasthoudt duw je hem snel een beetje scheef. Succes met die lange afstanden!!


Marina
3/03/2016

#44

Hij werk prima. En nog bedankt hoor voor mijn roze vriendin. Ben er echt heel blij mee.

Fijn om te horen Marina! Veel plasgemak onderweg!! ;)


Anita
2/03/2016

#43

Hallooo!! Nadat ik afgelopen weekend mn broekspijp heb gescheurd in de bosjes, omdat ik moest plassen, de WoPeeh besteld. Had er al over gelezen in het blad Wandel, maar ach meestal weet ik de wandelroutes zo te plannen dat ik onderweg niet de bos in hoef of ik drink weinig. Georganiseerde wandeltochten zijn geen probleem. Nou meteen geprobeerd vanmiddag en, oh mijn god, het werkt echt!! Broek droog, ondergoed droog en vingers droog. Was even vreemd om te staan plassen, maar SUPER DING!!!

Wow, dank je wel, jij ook Peggy! Ik bloos er zowat van, het is zo leuk om te lezen dat jullie het een goed ding vinden :)


Trudi
22/02/2016

#42

Afgelopen zaterdag op de wandel- en fietsbeurs de WoPeeH aangeschaft. Ik heb hem gekocht met het idee het ding het voordeel van de twijfel te geven. Eerlijk gezegd geloofde ik er niet zo in. Maar..... niets is minder waar. Wat een geweldig attribuut. Een aanrader voor alle vrouwen!!!!!!!!!

Heel fijn om te horen! Veel plasplezier onderweg :)


Viv
22/02/2016

#41

Voor mij werkt het echt niet, 10 keer geprobeerd en 9 keer nat. De gebruiksaanwijzing vaak opnieuw gelezen, als je een flinke hoeveelheid plast, komt er te veel urine en is de trechter te smal, dus bij veel plassen werkt het niet. De wasmachine heeft overuren gemaakt.

Heel vervelend om te horen dat WoPeeH niet altijd direct goed werkt. Het lijkt er in dit geval op dat de invoeropening, de trechter zoals u het noemt, misschien toch niet goed genoeg (recht omhoog) tegen het lichaam is geduwd. Alleen dan kan de invoeropening helemaal wordt afgesloten door de huid ter plaatse. De afvoeropening is voor zover ik weet tot nu toe voor iedereen voldoende groot gebleken voor afvoer van een flinke hoeveelheid urine.
Als blijkt dat het niet direct werkt is het wel een goed idee om verder uit te proberen zonder onderkleding aan. Dat scheelt allicht in de noodzakelijke wasbeurten.
Ik zal uw opmerking over lekkage bij te veel tegelijk plassen ook bij de facts op de website plaatsen zodat vrouwen goede informatie krijgen over WoPeeH-pocket.
Ik hoop dat u de werking nog kunt verbeteren met de extra informatie die ik u toezond maar door variatie in lichaamsbouw kan ik jammer genoeg niet garanderen dat WoPeeH bij echt alle vrouwen even goed werkt.




reviews 31-40

Reviews 21-30

Reviews 11-20

Reviews 1-10
Aanbieding
Lowlands-vrouwen
Wil jij eigenlijk nog wel zitten/hangen/hurken op een festival toilet?? Is je antwoord: hmmm liever niet? Gebruik dan actiecode
  LOWL2018  
(Geldig t/m: 21 augustus)
voor 2,50 euro korting als je eigen WoPeeH-pocket bestelt.

Blijf toch lekker staan!


09 aug. 2018
Vandaag zette ik weer twee nieuwe reviews online. Gisteren ontving ik een uitgebreide review met daarin handige tips voor gebruiksters!
07 feb 2018
De website heeft een update en een nieuw, zeegroen kleurtje gekregen.
04 feb 2018
Excuses, de reviews waren een tijdje niet zichtbaar. Ik herstelde het vandaag.


WoPeeH-pocket is een Nederlands product dat wordt geproduceerd in Delft.| WoPeeH® | ©2013-2018 2B-OK |

   | Privacy | | Bestellingen | | Verzending | | Betaling | | Downloads | | Voorwaarden | Dutch Design