WoPeeH-top-image
Retailers
- NIEUW: Platform 104 (Rotterdam)
- Wandelwol.nl (webshop)
- Webvrouw.nl (webshop)
- Prepshop.nl (webshop)
- Zwerfkei Outdoor (Woerden)

Bekendheid WoPeeH
Waar ken je WoPeeH van?
29 mei 2020
- 997 respondenten
- 12% via vriend(in)
- 46% gezocht op internet
- 7% social media of website
- 30% via een tijdschrift
- 5% via andere bron

Vanaf juni kunnen jullie bij het bestellen invullen waar je WoPeeH voor denkt te gebruiken...
Ik ben benieuwd :)

 

Reviews en opmerkingen

Het wordt zeer op prijs gesteld als je mij en de lezers laat weten wat je van WoPeeH-pocket vindt!
Je kunt dat doen via het contact formulier of door mij een e-mail te sturen.


Astrid
05/07/2020

Ik ben nog steeds heel erg blij met jullie leuke en realistische reacties en wil alle vrouwen die een beoordeling of een blog schreven heel hartelijk bedanken!

Omdat niet alle blogs of reviews over WoPeeH op deze site worden geplaatst heb ik hieronder een paar links gezet waar je er ze kunt vinden. Als jullie er meer weten laat het me dan weten, dan plaats ik die ook in het lijstje.

- WoPeeH wordt ook al een tijdje via Bol.com verkocht en daar verschijnen ook zo nu en dan reviews over WoPeeH! Zo leuk om te lezen dat WoPeeH bevalt :) !!
- Lisette probeerde laatst WoPeeH en ook andere plastuiten uit! Lees in haar blog Lisette schrijft wat ze ervan vond! Lees ook vooral ook haar andere leuke Blogs! (Dat doe ik ook graag) (mrt 2019)
- Een vrouw plaatste na een knieoperatie een Review in de Bergwijzer
- Op het formum walkers4walkers zijn er posts geplaatst over WoPeeH, alleen te lezen voor leden. (Ik weet niet precies wat daar staat)
- Blog: Ohoh, nou moet ik plassen (feb 2016)
- Blog: Hoofd Hart en Handen (juni 2015)
- Review voor Preppers (dec 2014)


reviews 71-80
Chris
08/04/2021

# 82

Ik ben erg blij met mijn 'Golden edition' van de WoPeeh. Tot mijn verrassing ging het de eerste keer goed! Hartelijk dank voor dit fijne product. Ik verheug me erop om het zodra het weer kan in openbare gelegenheden te gebruiken.

Zo fijn om te horen dat je er gelijk goed mee overweg kunt! Ik hoop dat je er veel plezier en gemak van zult hebben... Nooit meer last van vieze WC’s :)



M.
22/03/2021

#81-b

Dag Astrid,
Bedankt voor je snelle reactie en uitgebreide informatie, blij mee! Het gaat nu goed!
Het probleem was dat ik hem inderdaad niet ver genoeg naar achteren hield. Ik las wat verschillende/tegenstrijdige berichten hierover op de site bij de reviews, daardoor wist ik niet goed hoe/waar hem te plaatsen.

Ik vind dit een prachtig apparaatje. Mijn vriend heeft een zeilboot zonder toilet en ik ga vaak wandelen, waarbij ik eigenlijk altijd wel naar het toilet moet maar in deze tijd is dat nogal lastig soms. Ontzettend blij dus met deze extra feature om staand te kunnen plassen :)
Dankjewel voor alle tijd en energie die je erin stopt om de Wopeeh tot een succes te maken.

Wat fijn om te horen dat de extra info heeft geholpen, dankjewel voor je bericht, dat maakt het waard om de energie er in te stoppen! Word ik blij van :)



M.
21/03/2021

#81-a

Dit lijkt me een hele fijne plastuit! Het lukt me echter nog niet goed zonder lekkage langs de achter- of zijkant. Dus ik durf hem nog niet te gebruiken. Ik las dat je extra informatie hebt over het gebruik. Zou je me hiermee kunnen helpen? Veel dank alvast! Groet, M.

Ja, natuurlijk stuur ik je de extra informatie, ik hoop dat het dan wel gaat lukken!!



Marlies
18/03/2021

#80

Het leek zo ideaal! Toen ik de Wopeeh per post ontving kon ik niet wachten om hem uit te proberen. Even wachten nog en toen ajaaaa... Nee dus, ik blokkeerde gewoon maar na enige aandrang kwam er toch een piepklein plasje uit.. helaas aan de achterkant. Daarna ging het niet beter. Ik heb me voorgenomen de Wopeeh te blijven proberen totdat het lukt. Misschien met wat extra tips van jou?

Natuurlijk stuurde ik je extra tips...



Trix
04/02/2021

#79

Ik ben heel blij met de WoPeeh. Ik heb hem alleen nog thuis kunnen uitproberen, en dat ging prima.
Ik heb ontdekt dat ik het opvangbakje beter kan manoeuvreren als ik het tuitje nog niet opentrek; zo heb ik wat meer ruimte om het opvangbakje goed binnen de schaamlippen te plaatsen. Als het goed zit wip ik de WoPeeh over de rand van de broek, en schuif het tuitje uit. Misschien is dit nog een handige tip voor andere dames.

Dankjewel voor de tip over het uitschuiven van het tuitje! Altijd goed om te lezen hoe anderen ermee omgaan. Ik doe het nooit zo maar misschien werkt dat ook beter bij andere gebruiksters.



Lies
11/01/2021

#78

Werkt prima, eerste keer was het er een beetje naast omdat ik de woopeeh te veel naar achter had geplaatst, tegen mijn perineum. Maar na 1 oefenpoging, werkt het prima. Kijk ernaar uit om het te gebruiken tijdens tourski tochten! Bedankt voor deze fijne uitvinding!
Liefs!

Wat leuk om te lezen! Dankjewel ook dat je zo goed hebt opgelet waar het mis ging, dat is belangrijke informatie voor andere gebruiksters!



Tess Tesst
26/10/2020

#77

Van Tess Tesst kreeg ik een bestelling met de mededeling dat zij plastuitjes ging testen. Natuulijk was ik zeer benieuwd wat ze van WoPeeH vond... Ik kende haar website niet en ontdekte dat zij en haar partner op een heel leuke en open manier allerlei sexartikelen uittesten en beoordelen. Jammer genoeg las ik dat zij niet echt goed uit de voeten kon met WoPeeH. Je kunt haar review hier lezen.
En ben je nieuwsgierig geworden naar de sexspeeltjes die ze testen? Lees dan vooral verder op haar site. Leuk, een aanrader!



N.
05/07/2020

#76

Dat was hele goede product . Ik vind hem fantastisch. Heel erg bedankt

Dankjewel N. !



Bloem
17/06/2020

#75

Na aanschaf van een Wopeeh en deze thuis enkele keren uitgeprobeerd te hebben (zonder te knoeien), ben ik zo enthousiast dat ik er nog graag 2 wil bestellen. Zodat er standaard 1 in de wandelrugzak en 1 in de fietstas kan. Voor de kortere wandelingen heb ik de Wopeeh trouwens gewoon in de broekzak. Bij gebruik met de juiste broek aan, kunnen de broekknoop en de riem dicht blijven en kan hij of is het zij, gewoon via de gulpopening gebruikt worden. Ook 50+ers gebruiken hem dus.

Fijn dat WoPeeH zo goed bevalt! En jazeker, ik weet het hoor, 50+ers zijn onderzoekend en zeker niet bang om wat nieuws te proberen! Zelf doe ik altijd mijn broekband open maar ik zal het ook eens alleen via de gulpopening proberen, nog nooit gedaan...



Ingrid
11/06/2020

#74

Hallo Astrid,
Nou, ik geef het op! Heb in totaal ongeveer 8x geoefend. waarvan 4x uit wanhoop maar onder de douche.Slechts 2x ging het goed. de andere 6x hopeloos fout. Gelukkig was ik thuis.
Vind het niet betrouwbaar genoeg. En merkte met kleding aan dat ik des te meer bang was voor fouten wat averechts werkte. Dit zal buitenshuis dus nog erger zijn.
Ik besluit de Woopeh maar niet meer te gebruiken. Heel jammer.

Echt heel jammer Ingrid dat het je ondanks de extra info niet lukt om er betrouwbaar mee te plassen. Ik snap helemaal waarom je het niet aandurft om het buitenshuis te gebruiken. Ik kan er niets aan doen, maar niet iedereen kan met WoPeeH overweg. Jammer!



M.
07/06/2020

#73

Gister ontvangen via de post en was er zo blij mee..! Daar ik heel veel wandel maar vaak na een half uur echt ergens een toilet moet opzoeken , aangezien ik echt niet hurkend kan plassen zonder mijn kleding nat te plassen :( Ik wilde dus gisteravond hem direct onder de douche gaan uitproberen Maar eerst even goed de bijsluiter gelezen en gekeken hoe het moest Maar het verlengstuk moet eerst 1 trek 2 draai 3 trek Behalve bij deze dan schijnbaar Want ik hoefde alleen maar te trekken en het verlengstuk valt dan op de grond :( Ik heb hem dus niet uit kunnen proberen

Gelukkig kon dit keer het probleem worden opgelost door het pinnetje terug te duwen en het schuifstukje weer voorzichtig op de WoPeeH te plaatsen. Het schuifstukje kan namelijk van de WoPeeH worden afgetrokken met een beetje kracht. Als het pinnetje aan de binnenkant weer netjes in het gleufje wordt geplaatst kan het er ook weer op worden gezet.



Mareike
02/06/2020

#72

Wat een geweldig ding is het, na twee keer oefenen ging het helemaal vlekkeloos. Omdat door de corona maatregelen alle horeca dicht is, chill ik hem regelmatig in het park of op het water. Zomaar even naar de wc gaat daarom dan ook niet! Daarom had ik de wopeeh gekocht. De eerste keer dat ik uit de bosjes kwam had ik een dikke grijns op mijn gezicht. Ook heb ik hem al legaal gebruikt in een plaskrul en vieze dixie, echt top. Gisteren, tweede pinksterdag, ging het helaas mis, de draaidop is eraf gevallen bij het verlengen, terwijl ik toch wel voorzichtig deed zoals anders. Jammer dat ik mijn zwarte vriend nu moet missen :(

Nee hoor, geen paniek! Het is echt jammer dat het pinnetje het zo nu en dan laat afweten (ik kan er jammer genoeg niets aan doen). Ik heb je gewoon een nieuw onderdeeltje toegezonden zodat je je vriend niet meer hoeft te missen :)



Rianne
09/05/2020

#71

Onlangs heb ik bij jullie mijn eerste WoPeeH besteld en ontvangen. Meteen met veel plezier gebruikt. Helaas ging bij het schoonmaken al snel het zwarte kleine pinnetje verloren, wat ervoor zorgt dat het voorste deel er niet vanaf kan schuiven. Hiermee is de WoPeeH onbruikbaar geworden.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus ik heb je inmiddels een nieuw onderdeeltje toegezonden.





reviews 61-70
Suzanne
29/02/2020

#70


Ik wilde de WoPeeH op korte termijn ontvangen wegens een geplande reis en had daarover contact met Astrid opgenomen, ik heb de communicatie als zeer prettig ervaren. Ze gaf meteen aan de WoPeeH nog dezelfde dag op de post te doen waardoor ik hem de volgende dag al in huis had. Daarnaast is de WoPeeH een geweldig product. Met de instructie van de plaatsing ging het eigenlijk meteen goed, waardoor ik het de tweede keer ook wel durfde te proberen met mijn broek aan. Ook dit ging vlekkeloos. Ik kan er niet over uit hoe makkelijk en goed dit ging, ik zie het helemaal zitten om hiermee op reis te gaan. Dat hij daarnaast ook nog eens een handzame vorm/maat heeft maakt het helemaal af, echt een geweldig ding. Bedankt!

Dank je wel Suzanne voor je geweldige review. Ik voel me helemaal trots en blij dat ik heb doorgezet om dit apparaatje te maken en te verkopen. Ik hoop dat er nog heel veel vrouwen gemak van zullen hebben!



Kaat
01/12/2019

#69

Ik kocht een WoPeeH op bol.com voor een trektocht in Australië. Ik was er super blij mee, het product werkte fantastisch. Tot ik hem op een dag openschoof en het verlengstuk er zo vanaf viel. Het verlengstuk blijft nu niet meer op zijn plaats. Ik heb er geen gekke dingen mee gedaan, en ik was echt fan van het product. Zou dit onder fabriekgarantie vallen voor jullie? Ik heb dit bericht ook via bol.com proberen te sturen, maar dat leek niet gelukt te zijn. Alvast bedankt

Wat super leuk om te lezen dat je er plezier en gemak van hebt gehad bij je trektocht! En natuurlijk ook dat je een fan bent.
Wat er bij jouw WoPeeH aan de hand is is dat het pinnetje er ofwel helemaal uit is of er een eindje is uitgeschoven. Dat komt jammer genoeg zo nu en dan voor, meestal omdat er te veel kracht wordt gezet bij het opendraaien. In het begin weten vrouwen nog niet precies hoe dat in zijn werk gaat.
Maar om je vraag te beantwoorden: je krijgt natuurlijk van mij gewoon een nieuwe schuifstukje toegezonden, dat zal het probleem oplossen.



Katrien
04/11/2019

#68

Vandaag de WoPeeh aangekregen en onmiddellijk getest. (Mijn zoons zeggen wel eens dat ik een konijnenblaasje heb omdat ik voortdurend moet gaan plassen.) :-P En ik hoopte hier een goede oplossing te vinden...
Jammer genoeg heb ik het niet droog gehouden, ook niet de tweede en derde keer. Misschien niet recht aangedrukt achteraan? (daar was de lekkage) Morgen probeer ik het opnieuw, hopelijk lukt het dan beter.

Echt vervelend om te horen dat je problemen hebt bij het gebruik! Jammer genoeg is niet iedereen er gelijk even handig mee. Ik zal proberen je te helpen door de werking beter uit te leggen en stuur je in de bijlage nog een meer uitgebreide beschrijving over gebruik en werking van WoPeeH.

Een van de dingen die vrouwen volgens mij vaak niet helemaal goed doen, en die direct lekkage veroorzaakt, is dat ze de WoPeeH iets te ver naar voren tegen hun lichaam plaatsen. Er blijft altijd (denk ik, bij mij tenminste) een stukje van het spleetje tussen de schaamlippen onbedekt aan de voorkant en dat vertrouwen sommige vrouwen niet.
De plaatsing van de achterkant tegen je lichaam, vlak achter de vagina is echt essentieel!



Lottie
06/08/2019

#67

Hi Astrid,
Ik ben inmiddels op vakantie, en enorm blij dat ik de wopeeh nog op tijd mee kon nemen! Heel fijn dat je hem dus op de post hebt gedaan zonder de ziplockzakjes. Die zakjes had je niet hoeven nasturen: die kan ik zelf wel aanschaffen. Misschien een kleine tip dus voor de toekomst. Maar verder ben ik mega tevreden met het product, kan het iedereen aanbevelen.

Dank voor de tip! Ik zal het voortaan eerst even vragen.



Josee
30/07/2019

#66

Hieronder een review van de WoPeeh. Fantastisch apparaat!

Direct na toekomen in eigen veilige badkamer geprobeerd voor gecontroleerde kleine plasjes. Werkt prima en zonder lekken. Klaar dus voor geplande trektochten in Mexico.

En wat was ik blij dat ik de WoPeeh meehad, en niet alleen voor de trektochten. Tijdens een nachtelijke busreis naar Mexico stad werd ik plotseling wakker met wel erg hoge nood. De chauffeur had weinig begrip en meldde voor zover ik begreep dat tijdens mijn slapen de geplande tussenstops met toiletmogelijkheden reeds gepasseerd waren. Er restte nog slechts twee uur tot de eindbestemming. Ophouden dus! 3 uur later waren we er nog steeds niet door een fileprobleem. Het zweet stond me op het voorhoofd. Ik kon echt niet meer! Er was niets meer te verliezen, een natte broek zou geen kwartier meer op zich laten wachten.
Bedankt aan de Engelse toeriste naast me om me af te schermen van nieuwsgierige blikken. Met behulp van de plastuit ben ik erin geslaagd om op gecontroleerde wijze mijn plas te deponeren in twee gelukkig waterdichte spuugzakjes. En dat op een hobbelige weg in een rijdende bus zonder morsen. Ik moet wel zeggen dat het een tijdje duurde vooraleer mijn plas op gang kwam. Al vermoed ik niet dat het kwam door een verkeerde plaatsing maar eerder door de opgebouwde paniek en het te lange ophouden. Eens het plassen begonnen was, kon ik de hevigheid van de straal amper afremmen maar dat bleek geen probleem. Hij kan dus een behoorlijke hoeveelheid urine ineens verwerken. Eind goed al goed. Vanaf nu heb ik hem altijd bij!

Oef, dat was echt geen prettige reis zo. Maar je bent wel een ware plas-kunstenaar dat je dat in die wiebelige bus voor elkaar kreeg! Petje af hoor, dat heb ik (gelukkig) nog nooit hoeven uitproberen.
Ik ben heel blij dat WoPeeH je geholpen heeft om narigheid te voorkomen, daar is die per slot voor gemaakt :)


Kelly
29/07/2019

#65

Zo blij met aankoop van de wo peeh via bol.com. Ik heb het op verschillende plaatsen al kunnen gebruiken. Na wat oefenen gaat de plaatsing vrij snel en correct. Ik heb de wo peeh dan ook continu bij voor het geval van.
Toch nog even vermelden dat met niet mag wachten tot de nood op zijn allerhoogst is. Het gebruik is al tientallen keren goed gelopen behalve die ene keer dat ik wachtte tot mijn blaas op knappen stond en ik echt geen vijf minuten langer kon inhouden. Ik plaste zo maar even meer dan 700 ml! Op dat moment is beheerst plassen geen optie meer en gaan alle sluizen open. Dan is het trechtertje te klein en is er een beetje lekkage.

Zooo dat is echt een groooote plas. Ja, het is inderdaad, ook voor je zelf, beter om niet zolang te wachten tot je het niet meer kan houden. Maar soms, ik weet het, gaat dat gewoon echt niet.
Maar gelukkig gaat het normaal wel helemaal goed.



Karin
29/07/2019

#64

Erg fijn
In eerste instantie lukte het niet lekvrij te plassen maar na een beetje extra uitleg is het gelukt! Heel erg bedankt.

De truc was inderdaad de tuit iets verder naar achter te houden en niet mn bekken te kantelen.
Succes!!

Dat is heel fijn om te horen Karin! Meestal krijg ik geen feed-back over de extra uitleg en weet ik niet hoe het afloopt. Dankjewel dus voor de mailtje!



Jessica
14/07/2019

#63

Bedankt voor de snelle service..... en het werkt perfect! Op naar Nijmegen.

Succes!!



Jana
25/06/2019

#62

Sinds kort heb ik via bol.com een wopeeh.
Het is niet mijn eerste plastuit, al vele jaren heb ik een 'freelax' plastuit gebruikt waar ik erg tevreden over ben. De enige nadelen vind ik de grootte in je tas en het feit dat het open is dus een zakje nodig heeft.

De wopeeh lost deze twee dingen op.
Maar!
Het lukt me niet om lekvrij te plassen met de wopeeh. :'( ik had verwacht dat het een beter design was en dat het dus makkelijker was. Heb je meer uitleg aub? Ik vind de plastuit zelf wat 'wobbelig' en het stukje om tegen je lichaam te houden te klein dus het loopt er deels naast..

Ik ben dus een ervaren plastuitgebruikster, met de freelax heb ik slechts 1 keer in 10 jaar 'gemorst' en toen was er alcohol bij betrokken.

Ik vind het natuurlijk heel vervelend om te lezen dat je problemen ondervindt met WoPeeH maar ik ben blij dat je contact opnam! Ik hoop dat de info die ik je toezond helpt bij het ontdekken waar precies het probleem ontstaat en dat WoPeeH ook voor jou goed gaat werken!

(Ik had trouwens nog nooit van "freelax" gehoord, zo te zien lijkt dat dezelfde plastuit als de Uixi en de P-style, verwarrend al die namen voor het zelfde product :)



Jenny
08/03/2019

#61

Vroeger toen ik met mijn kinderen naar een pretpark ging had ik altijd zelf geknipte kartonnetjes mee. Die knipte ik van melkpakken. Dan praat je over meer dan 20 jaar geleden. De WoPeeh er een stuk prettiger. Geen scherpe randjes.! Als je weet waar je plasopening zit weet je ook hoe je de WoPeeh moet plaatsen. Het valt tussen de schaamlippen. Druk het ding niet te hard tegen je aan. Dat is nergens voor nodig en maakt het plassen moeilijker. Ik ben er heel blij mee. Ik heb nu iets voor noodgevallen en openbare toiletten. Ik ga nu nergens meer zitten. Alleen thuis. Wat ook heel fijn is dat je gewoon schoon blijft. Geen papier nodig. Ik heb de eerste keer op de badkamer geoefend in mijn ondergoed. Daarna in een strakke spijkerbroek! Droog!

Dankjewel voor je leuke review, daar word ik helemaal vrolijk van. Leuk ook dat je vroeger zelf van melkpakken een tuitje knutselde. Ik had voordat ik deze maakte geen enkele ervaring maar toen ik deze had gemaakt bleek het een reuze handig ding :)





Reviews 51-60

Reviews 41-50

reviews 31-40

Reviews 21-30

Reviews 11-20

Reviews 1-10
21-04-2021
13 Vandaag heb ik weer een paar nieuwe reviews op de website geplaatst... Er zijn er inmiddels meer dan 80!! WOW. En dat zonder dat ik ooit zo’n irritant (vind ik zelf) beoordelingsverzoek aan mijn klanten toestuur. Heeeeel hartelijk dank voor jullie mening en adviezen. Daar kunnen andere vrouwen hun voordeel mee doen! Leuk om te lezen en echt fijn om te weten dat WoPeeH uitkomst biedt, juist nu zo belangrijk in deze coronatijd. Heel hartelijk bedankt daarvoor!
07-01-2021
De Webshop moet worden vernieuwd en daarom is deze vanaf vandaag niet meer bereikbaar. Je kunt je WoPeeH’s bestellen via Bol.com of door een e-mail te sturen


WoPeeH-pocket is een Nederlands product dat wordt geproduceerd in Delft.| WoPeeH® | ©2013-2020 2B-OK |

   | Privacy | | Bestellingen | | Verzending | | Betaling | | Downloads | Dutch Design