WoPeeH-top-image
Retailers
- NIEUW: Platform 104 (Rotterdam)
- Wandelwol.nl (webshop)
- Webvrouw.nl (webshop)
- Prepshop.nl (webshop)
- Zwerfkei Outdoor (Woerden)

Bekendheid WoPeeH
Waar ken je WoPeeH van?
05 aug 2019
- 912 respondenten
- 11% via vriend(in)
- 45% gezocht op internet
- 6% social media of website
- 3% via een beurs
- 32% via een tijdschrift
- 2% via andere bron

 

Reviews en opmerkingen

Het wordt zeer op prijs gesteld als je mij en de lezers laat weten wat je van WoPeeH-pocket vindt!
Je kunt dat doen via het contact formulier of door mij een e-mail te sturen.


Astrid
22/03/2019

Ik ben nog steeds heel erg blij met jullie leuke en realistische reacties en wil alle vrouwen die een beoordeling of een blog schreven heel hartelijk bedanken!

Omdat niet alle blogs of reviews over WoPeeH op deze site worden geplaatst heb ik hieronder een paar links gezet waar je er ze kunt vinden. Als jullie er meer weten laat het me dan weten, dan plaats ik die ook in het lijstje.

- Lisette probeerde laatst WoPeeH en ook andere plastuiten uit! Lees in haar blog Lisette schrijft wat ze ervan vond! Lees ook vooral ook haar andere leuke Blogs! (Dat doe ik ook graag) (mrt 2019)
- Een vrouw plaatste na een knieoperatie een Review in de Bergwijzer
- Op het formum walkers4walkers zijn er posts geplaatst over WoPeeH, alleen te lezen voor leden. (Ik weet niet precies wat daar staat)
- Blog: Ohoh, nou moet ik plassen (feb 2016)
- Blog: Hoofd Hart en Handen (juni 2015)
- Review voor Preppers (dec 2014)


reviews 61-70
Suzanne
29/02/2020

#70


Ik wilde de WoPeeH op korte termijn ontvangen wegens een geplande reis en had daarover contact met Astrid opgenomen, ik heb de communicatie als zeer prettig ervaren. Ze gaf meteen aan de WoPeeH nog dezelfde dag op de post te doen waardoor ik hem de volgende dag al in huis had. Daarnaast is de WoPeeH een geweldig product. Met de instructie van de plaatsing ging het eigenlijk meteen goed, waardoor ik het de tweede keer ook wel durfde te proberen met mijn broek aan. Ook dit ging vlekkeloos. Ik kan er niet over uit hoe makkelijk en goed dit ging, ik zie het helemaal zitten om hiermee op reis te gaan. Dat hij daarnaast ook nog eens een handzame vorm/maat heeft maakt het helemaal af, echt een geweldig ding. Bedankt!

Dank je wel Suzanne voor je geweldige review. Ik voel me helemaal trots en blij dat ik heb doorgezet om dit apparaatje te maken en te verkopen. Ik hoop dat er nog heel veel vrouwen gemak van zullen hebben!



Kaat
01/12/2019

#69

Ik kocht een WoPeeH op bol.com voor een trektocht in Australië. Ik was er super blij mee, het product werkte fantastisch. Tot ik hem op een dag openschoof en het verlengstuk er zo vanaf viel. Het verlengstuk blijft nu niet meer op zijn plaats. Ik heb er geen gekke dingen mee gedaan, en ik was echt fan van het product. Zou dit onder fabriekgarantie vallen voor jullie? Ik heb dit bericht ook via bol.com proberen te sturen, maar dat leek niet gelukt te zijn. Alvast bedankt

Wat super leuk om te lezen dat je er plezier en gemak van hebt gehad bij je trektocht! En natuurlijk ook dat je een fan bent.
Wat er bij jouw WoPeeH aan de hand is is dat het pinnetje er ofwel helemaal uit is of er een eindje is uitgeschoven. Dat komt jammer genoeg zo nu en dan voor, meestal omdat er te veel kracht wordt gezet bij het opendraaien. In het begin weten vrouwen nog niet precies hoe dat in zijn werk gaat.
Maar om je vraag te beantwoorden: je krijgt natuurlijk van mij gewoon een nieuwe schuifstukje toegezonden, dat zal het probleem oplossen.



Katrien
04/11/2019

#68

Vandaag de WoPeeh aangekregen en onmiddellijk getest. (Mijn zoons zeggen wel eens dat ik een konijnenblaasje heb omdat ik voortdurend moet gaan plassen.) :-P En ik hoopte hier een goede oplossing te vinden...
Jammer genoeg heb ik het niet droog gehouden, ook niet de tweede en derde keer. Misschien niet recht aangedrukt achteraan? (daar was de lekkage) Morgen probeer ik het opnieuw, hopelijk lukt het dan beter.

Echt vervelend om te horen dat je problemen hebt bij het gebruik! Jammer genoeg is niet iedereen er gelijk even handig mee. Ik zal proberen je te helpen door de werking beter uit te leggen en stuur je in de bijlage nog een meer uitgebreide beschrijving over gebruik en werking van WoPeeH.

Een van de dingen die vrouwen volgens mij vaak niet helemaal goed doen, en die direct lekkage veroorzaakt, is dat ze de WoPeeH iets te ver naar voren tegen hun lichaam plaatsen. Er blijft altijd (denk ik, bij mij tenminste) een stukje van het spleetje tussen de schaamlippen onbedekt aan de voorkant en dat vertrouwen sommige vrouwen niet.
De plaatsing van de achterkant tegen je lichaam, vlak achter de vagina is echt essentieel!



Lottie
06/08/2019

#67

Hi Astrid,
Ik ben inmiddels op vakantie, en enorm blij dat ik de wopeeh nog op tijd mee kon nemen! Heel fijn dat je hem dus op de post hebt gedaan zonder de ziplockzakjes. Die zakjes had je niet hoeven nasturen: die kan ik zelf wel aanschaffen. Misschien een kleine tip dus voor de toekomst. Maar verder ben ik mega tevreden met het product, kan het iedereen aanbevelen.

Dank voor de tip! Ik zal het voortaan eerst even vragen.



Josee
30/07/2019

#66

Hieronder een review van de WoPeeh. Fantastisch apparaat!

Direct na toekomen in eigen veilige badkamer geprobeerd voor gecontroleerde kleine plasjes. Werkt prima en zonder lekken. Klaar dus voor geplande trektochten in Mexico.

En wat was ik blij dat ik de WoPeeh meehad, en niet alleen voor de trektochten. Tijdens een nachtelijke busreis naar Mexico stad werd ik plotseling wakker met wel erg hoge nood. De chauffeur had weinig begrip en meldde voor zover ik begreep dat tijdens mijn slapen de geplande tussenstops met toiletmogelijkheden reeds gepasseerd waren. Er restte nog slechts twee uur tot de eindbestemming. Ophouden dus! 3 uur later waren we er nog steeds niet door een fileprobleem. Het zweet stond me op het voorhoofd. Ik kon echt niet meer! Er was niets meer te verliezen, een natte broek zou geen kwartier meer op zich laten wachten.
Bedankt aan de Engelse toeriste naast me om me af te schermen van nieuwsgierige blikken. Met behulp van de plastuit ben ik erin geslaagd om op gecontroleerde wijze mijn plas te deponeren in twee gelukkig waterdichte spuugzakjes. En dat op een hobbelige weg in een rijdende bus zonder morsen. Ik moet wel zeggen dat het een tijdje duurde vooraleer mijn plas op gang kwam. Al vermoed ik niet dat het kwam door een verkeerde plaatsing maar eerder door de opgebouwde paniek en het te lange ophouden. Eens het plassen begonnen was, kon ik de hevigheid van de straal amper afremmen maar dat bleek geen probleem. Hij kan dus een behoorlijke hoeveelheid urine ineens verwerken. Eind goed al goed. Vanaf nu heb ik hem altijd bij!

Oef, dat was echt geen prettige reis zo. Maar je bent wel een ware plas-kunstenaar dat je dat in die wiebelige bus voor elkaar kreeg! Petje af hoor, dat heb ik (gelukkig) nog nooit hoeven uitproberen.
Ik ben heel blij dat WoPeeH je geholpen heeft om narigheid te voorkomen, daar is die per slot voor gemaakt :)


Kelly
29/07/2019

#65

Zo blij met aankoop van de wo peeh via bol.com. Ik heb het op verschillende plaatsen al kunnen gebruiken. Na wat oefenen gaat de plaatsing vrij snel en correct. Ik heb de wo peeh dan ook continu bij voor het geval van.
Toch nog even vermelden dat met niet mag wachten tot de nood op zijn allerhoogst is. Het gebruik is al tientallen keren goed gelopen behalve die ene keer dat ik wachtte tot mijn blaas op knappen stond en ik echt geen vijf minuten langer kon inhouden. Ik plaste zo maar even meer dan 700 ml! Op dat moment is beheerst plassen geen optie meer en gaan alle sluizen open. Dan is het trechtertje te klein en is er een beetje lekkage.

Zooo dat is echt een groooote plas. Ja, het is inderdaad, ook voor je zelf, beter om niet zolang te wachten tot je het niet meer kan houden. Maar soms, ik weet het, gaat dat gewoon echt niet.
Maar gelukkig gaat het normaal wel helemaal goed.



Karin
29/07/2019

#64

Erg fijn
In eerste instantie lukte het niet lekvrij te plassen maar na een beetje extra uitleg is het gelukt! Heel erg bedankt.

De truc was inderdaad de tuit iets verder naar achter te houden en niet mn bekken te kantelen.
Succes!!

Dat is heel fijn om te horen Karin! Meestal krijg ik geen feed-back over de extra uitleg en weet ik niet hoe het afloopt. Dankjewel dus voor de mailtje!



Jessica
14/07/2019

#63

Bedankt voor de snelle service..... en het werkt perfect! Op naar Nijmegen.

Succes!!



Jana
25/06/2019

#62

Sinds kort heb ik via bol.com een wopeeh.
Het is niet mijn eerste plastuit, al vele jaren heb ik een 'freelax' plastuit gebruikt waar ik erg tevreden over ben. De enige nadelen vind ik de grootte in je tas en het feit dat het open is dus een zakje nodig heeft.

De wopeeh lost deze twee dingen op.
Maar!
Het lukt me niet om lekvrij te plassen met de wopeeh. :'( ik had verwacht dat het een beter design was en dat het dus makkelijker was. Heb je meer uitleg aub? Ik vind de plastuit zelf wat 'wobbelig' en het stukje om tegen je lichaam te houden te klein dus het loopt er deels naast..

Ik ben dus een ervaren plastuitgebruikster, met de freelax heb ik slechts 1 keer in 10 jaar 'gemorst' en toen was er alcohol bij betrokken.

Ik vind het natuurlijk heel vervelend om te lezen dat je problemen ondervindt met WoPeeH maar ik ben blij dat je contact opnam! Ik hoop dat de info die ik je toezond helpt bij het ontdekken waar precies het probleem ontstaat en dat WoPeeH ook voor jou goed gaat werken!

(Ik had trouwens nog nooit van "freelax" gehoord, zo te zien lijkt dat dezelfde plastuit als de Uixi en de P-style, verwarrend al die namen voor het zelfde product :)



Jenny
08/03/2019

#61

Vroeger toen ik met mijn kinderen naar een pretpark ging had ik altijd zelf geknipte kartonnetjes mee. Die knipte ik van melkpakken. Dan praat je over meer dan 20 jaar geleden. De WoPeeh er een stuk prettiger. Geen scherpe randjes.! Als je weet waar je plasopening zit weet je ook hoe je de WoPeeh moet plaatsen. Het valt tussen de schaamlippen. Druk het ding niet te hard tegen je aan. Dat is nergens voor nodig en maakt het plassen moeilijker. Ik ben er heel blij mee. Ik heb nu iets voor noodgevallen en openbare toiletten. Ik ga nu nergens meer zitten. Alleen thuis. Wat ook heel fijn is dat je gewoon schoon blijft. Geen papier nodig. Ik heb de eerste keer op de badkamer geoefend in mijn ondergoed. Daarna in een strakke spijkerbroek! Droog!

Dankjewel voor je leuke review, daar word ik helemaal vrolijk van. Leuk ook dat je vroeger zelf van melkpakken een tuitje knutselde. Ik had voordat ik deze maakte geen enkele ervaring maar toen ik deze had gemaakt bleek het een reuze handig ding :)





Reviews 51-60

Reviews 41-50

reviews 31-40

Reviews 21-30

Reviews 11-20

Reviews 1-10
17-03-2020
Vandaag heb ik weer eens een paar nieuwe reviews op de website geplaatst. Dank jullie allemaal hartelijk voor je mening. Daar kunnen andere vrouwen hun voordeel mee doen! Leuk om te lezen en echt fijn om te weten dat WoPeeH uitkomst biedt. Heel hartelijk bedankt daarvoor!
28 april 2019
We hebben wat te vieren want WoPeeH wordt alweer ruim 5 jaar verkocht. Daarom komt er een beperkte oplage

GOUDEN WoPeeH’s




WoPeeH-pocket is een Nederlands product dat wordt geproduceerd in Delft.| WoPeeH® | ©2013-2019 2B-OK |

   | Privacy | | Bestellingen | | Verzending | | Betaling | | Downloads | | Voorwaarden | Dutch Design