WoPeeH-top-image
Retailers
- NIEUW: Platform 104 (Rotterdam)
- Wandelwol.nl (webshop)
- Webvrouw.nl (webshop)
- Prepshop.nl (webshop)
- Zwerfkei Outdoor (Woerden)

Bekendheid WoPeeH
Waar ken je WoPeeH van?
29 mei 2020
- 997 respondenten
- 12% via vriend(in)
- 46% gezocht op internet
- 7% social media of website
- 30% via een tijdschrift
- 5% via andere bron

Vanaf juni kunnen jullie bij het bestellen invullen waar je WoPeeH voor denkt te gebruiken...
Ik ben benieuwd :)

Mini Weblog

Zoveel (leuke) dingen...

(soms heb je tijd om heerlijk in de tuin te zitten en zie je alles net weer even anders)
WoPeeH-pocket heb ik zelf ontwikkeld en op de markt gebracht en je koopt hem via mijn webshop dus direct van de uitvindster zelf.
Ik vind het altijd leuk als ik een review krijg toegezonden en het is heel erg fijn dat ik zoveel leuke reacties krijg :)

imagine


Tros Radar -- 20-10-2021

Het alweer lang geleden dat ik hier iets schreef, maar over deze test moet mij toch echt wel wat van het hart, dus bij deze weer eens een miniblog.

Radar-test
WoPeeH getest... (of toch eigenlijk niet?)
Toen ik terug kwam van vakantie las ik in het bericht dat Myrthe van het TV programma Radar mij stuurde dat er een test van "mijn product" zou worden uitgezonden.
Natuurlijk leek me dat nuttig en leuk want het gebruik van plastuitjes zit nog steeds in de hoek van "beetje eng, vreemd en lacherig". In de herhaling zag ik dat er 5 types plastuitjes werden getest, 4 met een ruime opening die je gewoon eronder kunt hangen en dan komt het wel goed, en 1, WoPeeH dus, die wat meer vaardigheid vergt. WoPeeH is immers kleiner dan de andere modellen.

Helaas, kun je het je voorstellen, werd de gebruiksaanwijzing NIET geraadpleegd. De presentator reikte de WoPeeH aan, de testvrouw bekeek WoPeeH en merkte op dat die wel erg klein was, vreesde dat het niet zou lukken en ging het plashokje in. Nou, dat ging dus inderdaad helemaal mis. Ze hing hem er waarschijnlijk gewoon onder net zoals die andere plastuiten die ze al had getest. Dat is natuurlijk vragen om lekkage en jahoor, een nat broekje voor de testvrouw. Leuk op TV, het cliché van de plastuit werd weer eens bevestigd en WoPeeH scoorde natuurlijk erg slecht in die test. Bedankt Radar!

Het deed me denken aan een test van enige jaren geleden. Die testvrouw had ook lekkage, waarom? Zij vond het niet prettig om WoPeeH volgens de gebruiksaanwijzing te gebruiken: ze wilde de opening niet tegen zich aan drukken.
Tsja, toen werkte dat niet en nu dus nog steeds niet! Nou vraag ik me af: hoe lang is het geleden dat vrouwen zomaar wat doen met een nieuw product? Volgens mij zijn wij inmiddels wel geëmancipeerd genoeg om de gebruiksaanwijzingen eerst gronding te lezen.

Ik ben het natuurlijk wel met Radar eens dat het probleem dat werd behandeld echt wel zeer actueel is: er zijn gewoon niet voldoende openbare toiletten voor vrouwen. Ik verwacht echter dat, ook al zijn er voldoende openbare toiletten, het gebruik van plastuiten nog steeds heel gewenst zal blijven. Vrouwen maken er daar namelijk een zooitje van. Dat weten wij toch? Laatst bezocht ik er nog één... jakkes, er was urine op de bril en op de grond! Vrouwen willen namelijk helemaal niet zitten op een toiletbril waar een vreemde op heeft gezeten. Ze gaan er boven hangen en sproeien dan de hele zaak onder. Iedereen zal begrijpen dat er niet bij alle openbare toiletten om de 10 minuten iemand langskomt om het zaakje te reinigen, dus een plastuit biedt altijd een hygiënische uitkomst (en veel minder geklieder)!

Wat die Radar-test betreft: een WoPeeH er gewoon onder hangen... dat werkt niet, geloof me! Hulde overigens wel aan die testvrouwen het zomaar aandurfden om al die tuiten uit te proberen voor het oog van de camera!

En wat WoPeeH-pocket betreft? Ja, die is klein en heeft daarom een heuse gebruiksaanwijzing. Als je die goed opvolgt dan heb je altijd een betrouwbare en handige plastuit bij je onderweg die je gewoon afsluit met de dop als je klaar bent!


Bol.com! -- 27-03-2019

Ik zie dat het alweer een jaar geleden is dat ik iets plaatste in mijn miniblog. Ik ben daar niet zo goed in dus...

BOL
Er zijn in de loop van dat jaar natuurlijk weer veel grappige en interessante dingen gebeurd. Ik ben bijvoorbeeld vanaf begin vorig jaar mijn WoPeeH ook via Bol.com gaan verkopen. Klanten bestellen en betalen via de Bol.com site, ik krijg de bestelling binnen en zorg voor de verzending. Aan het eind van de maand rekent Bol.com weer met mij af. Hoewel ik natuurlijk bij de verkoop via Bol.com wel meer kosten heb denk ik dat het heel goed is voor naamsbekendheid van WoPeeH. En ik ben natuurlijk weer erg blij dat WoPeeH ook daar goede beoordelingen krijgt!!

Mannen
Opvallend vind ik dat, juist bij Bol, naast veel vrouwen ook steeds meer mannen mijn plastuitje kopen. Dat is super leuk en het maakt me erg nieuwsgierig. Kopen mannen het als kadootje?, naar aanleiding van de vraag van hun vriendin/vrouw? of bestelt de vrouw op zijn naam? Of is het zo dat transgenders het eerder via Bol kopen?
Ik heb per slot al een paar keer via e-mail gehoord dat juist ook deze groep blij is met mijn WoPeeH. Omdat hij zo klein is past hij in je broekzak en hoeft niet uit een tasje tevoorschijn te komen: je kunt WoPeeH dus echt onopvallend (zonder WC-papier) gebruiken bij een urinoir of plaskruis. Enfin, ik weet het niet precies maar leuk is het wel.

Retourneren?
Wat ik een beetje jammer vind is dat je bij aankoop via Bol een standaard pakbon meegeleverd krijgt waarop het net lijkt of je je plastuit na 30 dagen bedenktijd gewoon weer terug kunt sturen... Hè jakkes!

Ik heb het dus extra goed bij de informatie gezet maar toch komt het nog voor dat vrouwen denken dat ze hem terug kunnen sturen. Speciaal voor de verkoop via Bol heb ik dus maar een machientje gekocht dat de zakjes verzegelt. Dan is het duidelijker dat na verbreken van de verzegeling er geen retour meer mogelijk is.

Jullie kunnen er allemaal op rekenen dat je van mij een gloednieuw plastuitje ontvangt!

Vrouwen, vrouwen, vrouwen en een enkele man -- 20-03-2018


Marketing? Of Alternative Facts...? -- 31-1-2018


Actie Zeikwijf! -- 27 sept 2017


Secret Black -- 27 mei 2017


Vakantie 2 -- 18 mei 2017Gratis? -- 26 aug 2016


(On)bekend... jammer! -- 19 juli 2016


(On)bekend -- 8 juli 2016


Vakantie 1 -- juli 2016


Lente! -- 3 mei 2016


Staan of zitten? -- 21 maart 2016


Op de beurs -- 1 maart 2016


Vroeger, mijn vorige leven...


Mijn dank!


Nieuws
26-12-2021
Je kunt eindelijk weer plastuitjes kopen via de WoPeeH-webshop!
21-10-2021
Omdat Tros Radar plastuitjes heeft getest en WoPeeH zomaar zonder uitleg of gebruiksaanwijzing aan de testvrouw gaf moest ik toch even wat kwijt in een blogje!
21-10-2021
Onlangs kreeg ik weer een leuke review die ik vandaag eindelijk op de website plaatste reviews ... Er zijn inmiddels meer dan 85 reviews!! Er valt dus heel wat te lezen over de ervaringen van gebruiksters :) WOW. En dat zonder dat ik ooit zo’n irritant (vind ik zelf) beoordelingsverzoek aan mijn klanten toestuur. Heeeeel hartelijk dank voor jullie mening en adviezen. Daar kunnen andere vrouwen hun voordeel mee doen! Leuk om te lezen en echt fijn om te weten dat WoPeeH uitkomst biedt, juist nu zo belangrijk in deze coronatijd. Heel hartelijk bedankt daarvoor!

Elsy | 08/07/2022
Geniaal hulpstukje... 1 keer geprobeerd met broek op m’n enkels om ongelukjes te voorkomen, ging zonder problemen.
Net na een paar biertjes met overvolle blaas en broek aan try-out gedaan ...
Elsy | 27/06/2022
Graag wou ik mijn ervaring met de wopeeh delen.
Deze is onmisbaar! Standaard gaat deze mee in mijn zadeltas van mijn gravelbike. ...
Wilma | 21/07/2021
Ik ben erg blij met m’n Wopeeh, ’n superuitvinding. Ik gebruik ’m regelmatig. Helaas merkte ik vandaag ...


WoPeeH-pocket is een Nederlands product dat wordt geproduceerd in Delft.
| WoPeeH® | ©2013-2021 2B-OK |

   | Privacy | Bestellingen Verzending Betaling Downloads Dutch Design