WoPeeH-top-image
Retailers
- NIEUW: Platform 104 (Rotterdam)
- Wandelwol.nl (webshop)
- Webvrouw.nl (webshop)
- Prepshop.nl (webshop)
- Zwerfkei Outdoor (Woerden)

Bekendheid WoPeeH
Waar ken je WoPeeH van?
29 mei 2020
- 997 respondenten
- 12% via vriend(in)
- 46% gezocht op internet
- 7% social media of website
- 30% via een tijdschrift
- 5% via andere bron

Vanaf juni kunnen jullie bij het bestellen invullen waar je WoPeeH voor denkt te gebruiken...
Ik ben benieuwd :)

 

FAQ WoPeeH-pocket

WoPeeH is nieuw en werkt beter lees hier de FAQ´s

Hoe open je WoPeeH-pocket?

Zo maak je je WoPeeH open:
Klik op het pijltje in het plaatje.

plastuit afsluitbaar
Let op: je kunt de pin of de groef beschadigen als je te veel kracht gebruikt bij het openen.

Om je WoPeeH te openen:
Trek de dop eraf.
1.trek,
2.draai en
3.trek aan de voorkant tot deze volledig is uitgeschoven.

Zie ook de gebruiksaanwijzing

Hoever moet je broek zakken om te kunnen plassen?

Om te kunnen plassen met een WoPeeH moet je de bovenkant van je broek en je gulp openmaken zodat je je broek aan de voorkant wat naar beneden kunt duwen. Er moet zoveel ruimte in je broek zijn dat je een pijpje van je slip opzij kunt schuiven en je met enkele vingers onder de WoPeeH het plastuitje tegen je lichaam aan kunt duwen. De uitgang moet dan een beetje naar beneden wijzen.

Je kunt het uitproberen door een recht voorwerp, bv een tandenborstel o.i.d. op die manier tegen je aan te duwen. De punt moet een klein beetje naar beneden wijzen.
Je zult merken dat je broek tegen je hand met het voorwerp aanduwt. Daarom moet je voor flexibele plastuitjes altijd veel meer ruimte in je broek maken anders buig je ze dubbel.

Grootte en gewicht
  • lengte gesloten: 14 cm
  • lengte uitgeschoven: 18 cm
  • max. dikte is ± 3 cm (diameter van de dop)
  • gewicht ± 47 gr
Door de gebogen vorm kan een WoPeeH-pocket in de heupzak van een broek 'rond' de heup worden gedragen waardoor deze weinig opvalt en niet in de weg zit.

Waarom maakte ik WoPeeH?

Ik maakte WoPeeH omdat ik ten eerste geen wegwerp product wilde gebruiken in de natuur en ten tweede omdat ik de plastuitjes die te koop waren niet goed genoeg of niet prettig in gebruik vond. Ik vond dat...
  • Travel John (de plaszak) een wegwerp product is dat goed werkt maar je moet je broek gedeeltelijk laten zakken, het materiaal kraakt genant en het geeft een hoop afval.
  • P-mate een wegwerp product is dat goed werkt maar waarbij je toch je broek behoorlijk ver moet laten zakken omdat het anders vervormt door je kleding.
  • Urinelle een wegwerp product is dat veel te slap is om te gebruiken met je broek aan en ook niet droog kan vegen.
  • Whiz freedom een herbruikbaar product is dat te flexibel is om te gebruiken met je broek aan omdat het vervormt, niet goed droog veegt en een tuitje heeft dat naar beneden wijst.
  • Shewee is een stevig herbruikbaar product dat, als je niet naar voren hangt, aan de achterkant lekt. Het heeft ook een erg lang uitsteeksel naar achteren dat akelig aanvoelt als je je daarmee probeert droog te vegen.
  • Het flexibele plastuitje dat vaak wordt aangeduidt als ´ Plastuit voor vrouwen ´ testte ik in nov 2015 en het heeft voor mij dezelfde bezwaren als andere flexibele plastuitjes: het tuitje knikt om als het tegen je broek aan komt.
Verder bleek dat geen van de voorgaande plastuitjes afsluitbaar was en dat je ze vanwege de grootte altijd in een tasje of iets dergelijks moest meenemen. Dus ik maakte WoPeeH-pocket, die goed naar voren wijst en afdroogt, afsluitbaar is, in bovendien ook nog zo klein is dat hij in je broekzak past. Precies wat ik hebben wilde. Ik hoop dat veel vrouwen er plezier en gemak van zullen hebben!


Doet WoPeeH-pocket geen pijn bij gebruik?

Nee, integendeel. De achterkant is juist zo gevormd dat deze zonder een vervelend gevoel kan worden gebruikt om goed af te vegen. Het voordeel van een apparaatje dat van hard plastic is gemaakt is dat je het stevig tegen je aan kunt drukken. Daardoor blijft alles beter droog en hoeft je je broek niet zo ver te laten zakken. Je hoeft immers niet bang te zijn dat het (zoals bij een flexibele plastuit) scheef of dicht wordt gedrukt door je kleding.

Hoe kun je het beste oefenen met je WoPeeH?

Iedere vrouw kan staand plassen! Maar om er op te vertrouwen dat je het er ook goed vanaf brengt met een plastuitje moeten de meeste vrouwen toch wel even oefenen.
Het is belangrijk dat je je eerst vertrouwd maakt met het gebruik van WoPeeH-pocket voordat je ermee op stap gaat!

Vrouwen die WoPeeH voor het eerst gingen gebruiken hebben mij laten weten dat het het prettigste is om eerst in de douche of in het bad te oefenen. Daarna gebruik je hem een paar keer thuis bij het toilet. Als je er eenmaal op durft te vertrouwen dan kun je hem voortaan overal gebruiken.


Kun je er goed mee mikken?

Jazeker, mikken lukt prima. Ik denk dat hygiëne op de wc er een stuk op vooruit zal gaan wanneer de dames niet meer boven de pot hangen want dan kun je dramatisch slecht mikken. Daardoor worden dus al die wc-brillen van openbare wc&aqute;s zo smerig!

Waarom zou een vrouw staand willen plassen?

Ik wist eerlijk gezegd ook niet dat het zo handig zou zijn als je eenmaal een goed apparaatje hebt. Ik gebruik het nu altijd als er geen toilet is, als het toilet vies is of als er geen toiletpapier voorhanden is.

Werkt het bij alle vrouwen goed?

Het blijkt bij 9 van de 10 vrouwen goed te werken.
Maar bij het testen is jammer genoeg gebleken dat het soms niet goed werkt bij vrouwen met erg grote binnenste schaamlippen. Houd daar dus rekening mee.

Voor een goede werking is het noodzakelijk dat de invoeropening helemaal tegen de buitenste schaamlippen wordt aangeduwd om lekkage te voorkomen.

Ik heb ook bericht gekregen dat als je een heel grote hoeveelheid tegelijk plast het mogelijk is dat WoPeeH-pocket als het ware overloopt. Of dit wordt veroorzaakt doordat de invoeropening toch niet helemaal goed kan worden geplaatst en dan dus niet door de huid wordt afgesloten of dat het apparaat echt overloopt kan ik niet met zekerheid zeggen.

Kan het echt zonder blote billen?

Ja, je kunt echt je broek aanhouden! Wel eerst oefenen natuurlijk anders durf je dat nooit... Je moet je gulp en je riem losmaken en wat ruimte onder je lichaam maken om de plastuit tegen je aan te kunnen duwen. Maar dat passen met je billen bloot?? Nee, dat hoeft dus echt niet meer! Lees ook op deze pagina hoeveel ruimte je moet maken in je broek.

Gebruik ik het zelf?

Jazeker, ik heb mijn WoPeeH altijd bij me als ik er op uit ga. Ik gebruik hem dan ook vaak! Maar niet altijd, soms, ja een enkele keer, is een WC gewoon schoon genoeg.

Is het niet vies als er geen water is om het af te spoelen?

Als er geen schoon water voorhanden is sluit ik het af en stop het in mijn zak. Als ik ergens kom waar schoon water is dan spoel ik het apparaatje schoon. Soms kan dat pas als ik weer thuis ben. Ik heb nog nooit gedacht: dit is vies. Ik heb wel gedacht: wat fijn dat ik zomaar kan :)

Hoe zit het eigenlijk met wildplassen?

Binnen de bebouwde kom is wildplassen verboden, ook voor vrouwen! Je kunt er een fikse boete voor krijgen.

Denk er ook aan dat veel vrouwen medicijnen of anticonceptie pil slikken. Deze stoffen worden voor een groot deel via de urine weer uitgescheiden en dat moet zo veel mogelijk voorkomen worden in een natuurlijke omgeving! Daarom is WoPeeH tegen wildplassen!!
Gebruik dus altijd een wc als die voorhanden is! (ook al is die nog zo vies)

Maar..., het is natuurlijk niet zo dat vrouwen het dan maar eindeloos op moeten houden. Als er, zoals vaak, geen wc in de buurt is, tsja dan moet je net als een man kunnen plassen als het moet.

Reclame?

Tsja, reclame kost veel geld en dat heeft een klein bedrijf zoals het mijne niet. Het is fijn als er zo nu en dan een blad aandacht aan besteedt (Wandelblad, Viva) En ik vind het altijd erg leuk om te horen dat de vrouwen die het al hebben geprobeerd het aan hun dochters, vriendinnen en moeders aanbevelen. Dat is voorlopig reclame genoeg vind ik.
Nieuws
26-12-2021
Je kunt eindelijk weer plastuitjes kopen via de WoPeeH-webshop!
21-10-2021
Omdat Tros Radar plastuitjes heeft getest en WoPeeH zomaar zonder uitleg of gebruiksaanwijzing aan de testvrouw gaf moest ik toch even wat kwijt in een blogje!
21-10-2021
Onlangs kreeg ik weer een leuke review die ik vandaag eindelijk op de website plaatste reviews ... Er zijn inmiddels meer dan 85 reviews!! Er valt dus heel wat te lezen over de ervaringen van gebruiksters :) WOW. En dat zonder dat ik ooit zo’n irritant (vind ik zelf) beoordelingsverzoek aan mijn klanten toestuur. Heeeeel hartelijk dank voor jullie mening en adviezen. Daar kunnen andere vrouwen hun voordeel mee doen! Leuk om te lezen en echt fijn om te weten dat WoPeeH uitkomst biedt, juist nu zo belangrijk in deze coronatijd. Heel hartelijk bedankt daarvoor!

Elsy | 08/07/2022
Geniaal hulpstukje... 1 keer geprobeerd met broek op m’n enkels om ongelukjes te voorkomen, ging zonder problemen.
Net na een paar biertjes met overvolle blaas en broek aan try-out gedaan ...
Elsy | 27/06/2022
Graag wou ik mijn ervaring met de wopeeh delen.
Deze is onmisbaar! Standaard gaat deze mee in mijn zadeltas van mijn gravelbike. ...
Wilma | 21/07/2021
Ik ben erg blij met m’n Wopeeh, ’n superuitvinding. Ik gebruik ’m regelmatig. Helaas merkte ik vandaag ...


WoPeeH-pocket is een Nederlands product dat wordt geproduceerd in Delft.
| WoPeeH® | ©2013-2021 2B-OK |

   | Privacy | Bestellingen Verzending Betaling Downloads Dutch Design