WoPeeH-top-image

Bekendheid WoPeeH
Waar ken je WoPeeH van?
06 feb 2018
- 663 respondenten
- 48% gezocht op internet
- 30% las er over in een blad
- 13% via vriend(in)
- 4% social media of website
- 3% via een beurs
- 2% via andere bron

Retailers

 

Mini Weblog

Zoveel (leuke) dingen...

(soms heb je tijd om heerlijk in de tuin te zitten en zie je alles net weer even anders)
WoPeeH-pocket heb ik zelf ontwikkeld en op de markt gebracht en je koopt hem via mijn webshop dus direct van de uitvindster zelf.
Ik vind het altijd fijn als ik een review krijg toegezonden en het is heel erg leuk leuk dat ik zoveel leuke reacties krijg :)

imagine

Marketing? Of Alternative facts...? -- 31-1-2018

Regelmatig lees ik over fake-informatie op internet. Reviews blijken nep te zijn, feiten verdraaid en cijfers vervalst. En dat alles om zo veel en snel mogelijk te verkopen. Marketing wordt dat genoemd: alles dient erop gericht te zijn om producten zo snel en vaak mogelijk te verkopen aan klanten. Alles gericht op een zo groot mogelijke winstgroei.

Een marketingcampagne is vaak zo opgezet dat zoveel mogelijk mensen gaan geloven dat hij/zij het product echt nodig hebben, eigenlijk niet zonder kunnen, om welke reden dan ook.
In reclames zie ik dat er vaak wel wordt ingegaan (in beeld en geluid) op het o zo handige of stoere gebruik en (bijna altijd) de lage prijs. Maar zelden zie ik een verwijzingen naar betere kwaliteit dan concurrerende producten. Klanten moeten daarover zelf maar informatie zoeken, daar heb je dan weer de review sites voor. Maar ja, die sites worden dan weer vaak gesponsord door fabrikanten... Dus, zoals ik dit stukje al begon: welke informatie op welke sites kun je nu echt geloven? Ik weet het niet en bij een aankoop check ik voor de zekerheid altijd maar zoveel mogelijk reviews op verschillende sites.

En dan is er ook nog het probleem: hoe check je de betrouwbaarheid van webwinkels? Ook daarvoor zijn een flink aantal keurmerken uitgedacht. Tegen betaling mag je een keurmerk in je webwinkel plaatsen. Ik betaal niet, dus er is in mijn webwinkel nergens een keurmerk te bekennen. De betrouwbaarheid van de informatie op deze website en van mijn webwinkel zal dus moeten worden uitgedragen door de klanten zelf. Altijd ben ik weer blij verrast als iemand de moeite neemt om mij na korte of langere tijd een review toe te zenden (lang niet alle vrouwen gaan direct aan het uitproberen heb ik gemerkt).

Ik stel vast dat ik hopeloos ouderwets bezig ben want op deze site plaats ik alleen de reviews en informatie die ik echt van gebruiksters krijg toegezonden.
Tjsa... Ik ben dus helemaal niet goed in marketing: ik durf hier zonder meer te beweren dat alle vrouwen heel goed zonder een plastuitje (welke soort dan ook) kunnen leven. En velen doen dat dan ook, wij kunnen zonder!

Maar: als het zo uitkomt dat het ergens leuker, makkelijker, comfortabeler, stoerder, discreter of hygiënsicher is om staand te plassen... dan raad ik toch echt mijn WoPeeH-pocket aan. Ik doe het al jaren en het bevalt super goed!

Actie Zeikwijf! -- 27 sept 2017

Eind van de zomer, laagseizoen voor plastuitjes, denk je: ik kan gerust even een vakantie opnemen... En dan doet een rechter de onbegrijpelijke uitspraak dat vrouwen ook gewoon gebruik moeten maken van urinoirs.
Een storm van protest gaat rond bij vrouwelijk Nederland en (wild)plassen en plastuiten staan ineens volop in de belangstelling.

Natuurlijk geef ik die rechter 100 procent gelijk dat wildplassen moet worden bestreden, vooral binnen de bebouwde kom. Dat is gewoon vies en ongewenst. MAAR het botweg stellen dat een urinoir voor alle vrouwen tot de mogelijkheden behoort is natuurlijk belachelijk. Vrouwen (en mannen denk ik trouwens ook) willen niet hangen of hurken of met hun billen bloot staan op een plaats die openbaar toegankelijk is. Geerte Piening heeft groot gelijk dat ze op deze manier aandacht vroeg voor het grote tekort aan openbare toiletten voor vrouwen.

Maarrrr ik ben in mijn leven al bij heel wat openbare toiletten voor vrouwen geweest en daar wilde ik gewoon echt NIET ZITTEN! Want, sorry dames, wat maken jullie er soms een vieze bende van. Jullie wilden daar blijkbaar ook niet zitten en dan werd het hangen dus, met al het gespetter van dien. Vrouwen klagen graag over mannen die spetteren maar dat hangen van vrouwen geeft volgens mij ten minste evenveel, zo niet meer geklieder.
Om dus van al die toekomstige openbare toiletten gebruik te kunnen/willen maken hou ik het erop dat een goede plastuit, zo een die je makkelijk meeneemt, die na gebruik goed droogveegt (want vaak is er geen WC-papier te vinden) en die je zo hupsakee weer bij je steekt om later schoon te spoelen gewoon onontbeerlijk is. Mijn WoPeeH dus!

Mijn dochter, die mede heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het nieuwe plastuitje, is op de actiedag naar het Haarlemmerplein gegaan en heeft gedemonstreerd dat het gebruik van een urinoir met een WoPeeH inderdaad echt mogelijk is... discreet met broek aan! En het fijne is dat je daarmee dus niet alleen toegang hebt tot alle urinoirs die tot nu alleen voor mannen bruikbaar waren maar ook tot de meest vieze (dames)toiletten.
Dus: net als al die mannen gewoon even plassen onderweg. Zonder blote billen! Ideaal!

Secret Black -- 27 mei 2017

Begin dit jaar raakte de voorraad WoPeeH’s op en ik moest weer nieuwe bestellen. Ik had al van een aantal vrouwen gehoord dat ze het leuk vonden als WoPeeH in de kleur zwart verkrijgbaar zou zijn. Natuurlijk wil ik daar graag op inspelen en bestelde een kleine voorraad zwarte WoPeeH’s bij mijn producent in Delft. Ze keken daar wel van op: willen ze echt zwarte?? Jazeker! zei ik, en zo gezegd zo gedaan. Om uit te proberen of ze echt worden gekocht heb ik er 100 laten maken. Sinds februari in de webshop te koop...
En het blijkt een succes!! Vrouwen willen heel graag zwart plassen: meer dan de helft is alweer verkocht!!

Zwart! Ik vind het een moderne kleur, het staat de WoPeeH goed! :-)

Vakantie 2 -- 18 mei 2017

Zolang alweer geen tijd gehad om hier wat te schijven. Gewoon te veel andere dingen te doen. Maar gelukkig heb ik mijn webshop en kan ik nog steeds zonder veel gedoe mijn plastuitje WoPeeH-pocket aan jullie blijven verkopen. Wat ik erg leuk vind is dat ik steeds vaker bij een bestelling de opmerking krijg dat via een vriending mijn plastuitje is aanbevolen. Fantastisch! Dat betekent dat WoPeeH bevalt :)
Zo weet ik dus ook dat er elk jaar meer vrouwen met een WoPeeH op zak meelopen bij de Vierdaagse in Nijmegen. Goed! Ik hoop dat jullie nu niet meer opzien tegen een bezoekje aan een dixi. En, dat zal me echt benieuwen, zijn vrouwen al zo geëmancipeerd dat ze ook een plaskruis durven gebruiken? Misschien als die een beetje discreter worden neergezet? dat zou toch zoveel wachten schelen.

En ik? Ik ben een weekje naar Valencia geweest. Een fantastische stad, vol met historie, kunst, cultuur, prachtige en wonderbaarlijke gebouwen van de architect Calatrava. Het kostte Valencia miljoenen. Of dat het waard is weet ik niet maar het ziet er fantastisch uit.
En... in en om Valencia zijn fietspaden! Je kunt door de stad en langs de hele kust fietsen. We gingen dus natuurlijk ook naar de Albufera, als vogel liefhebber moet je daar echt wel even rondkijken.

En natuurlijk nergens gezeten hoor, altijd blijven staan bij die toiletten van vliegvelden, openbare tuinen, openbare parken, openbare gebouwen, bosjes.
Kortom: WoPeeH waar het maar nodig was :)


Gratis? -- 26 aug 2016


(On)bekend... jammer! -- 19 juli 2016


(On)bekend -- 8 juli 2016


Vakantie 1 -- juli 2016


Lente! -- 3 mei 2016


Staan of zitten? -- 21 maart 2016


Op de beurs -- 1 maart 2016


Vroeger, mijn vorige leven...


Mijn dank!


07 feb 2018
De website heeft een update en een nieuw, zeegroen kleurtje gekregen.
04 feb 2018
Excuses, de reviews waren een tijdje niet zichtbaar. Ik herstelde het vandaag.
31 jan 2018
mini-blog: Marketing?
2, 3 en 4 maart 2018
WoPeeH is weer aanwezig op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.
01 nov 2017
Vanaf november 2017 kan WoPeeH-pocket ook via Bol.com worden gekocht.

Reviews
Loes | 12/11/2017
Super makkelijk! Raar om je lichaam te laten plassen terwijl je staat...
I.G. | 28/8/2017
Ik heb zelf een WoPeeH op de fiets en wandelbeurs gekocht. Het bevalt heel goed. Ik wil mn vriendin waar ik ook af en toe met wandel, verrassen door haar een te sturen.
M.B. (France) | 27/8/2017
I already bought one and you gave me one for free which I gave to my friend. Today, I need 2 more for me because I’m so happy about it and makes my life much easy...   Privacy Bestellingen Verzending Betaling Downloads Algmene voorwaarden